Cât a investit Alina Vidican, după divorţul de Cristi Borcea, în imaginea ei! Suma e FABULOASĂ

Cât a investit Alina Vidican, după divorţul de Cristi Borcea, în imaginea ei! Suma e FABULOASĂ
Cât a investit Alina Vidican, după divorţul de Cristi Borcea, în imaginea ei! Suma e FABULOASĂ

Divorţul de Cristi Borcea, pricinuit de relaţia pe care fostul acţionar dinamovist o avea deja cu Valentina Pelinel, a făcut-o pe Alina Vidican să simtă nevoia să îşi schimbe total imaginea. Şi, fără să stea prea mult pe gânduri, a apelat la ajutorul esteticienilor.

Operaţiile estetice au schimbat-o complet. Nu a mai rămas aproape nimic natural din fosta soţie a lui Cristian Borcea, Alina Vidican, timişoreanca schimbându-şi aproape complet înfăţişarea prin intervenţiile chirurgicale făcute în ultimul timp.
Alina a intervenit asupra pomeţilor, şi-a înlocuit silicoanele, şi-a facut rinoplastie, şi-a ridicat, estetic, buricul, ea considerând ca cele două naşteri i-au afectat corpul. În plus, spun sursele noastre, blonda a vrut să aibe un posterior mai mare şi mai bombat aşa că nu a stat prea mult pe gânduri şi a apelat la din nou la ajutorul medicilor esteticieni, intervenţie ce i-a golit buzunarele cu aproape

10.000 de euro.
De altfel, fosta soţie a lui Cristi Borcea a scos bani serioşi din buzunar, operaţiile făcute costând-o mult peste 60.000 de euro, toatre fiid făcute în Statele Unite, la Miami, în cabinetele celor mai cunosucţi esteticieni de acolo.

Cristi Borcea a divorţat cu scandal de Alina Vidican

Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat, în luna noiembrie a anului 2016, punând capăt unui mariaj de 5 ani.

De altfel, în momentul în care s-a aflat că Borcea ar avea o relaţie cu Valentina Pelinel, scandalul a fost unul uriaş, Vidican având o serie de intervenţii la TV care au uimit pe toată lumea.

Separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poartă Albă, acolo unde fostul acţionar de la Dinamo era încarcerat, şi nu într-un cabinet notarial, aşa cum se aştepta toată lumea. Divorţul a fost semnat în prezenţa avocaţilor şi, atât Cristi Borcea cât şi Alina Vidican au decis să rămână în relaţii amiabile, de dragul copiilor.


 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cum arăta Iisus, de FAPT! Nu seamănă deloc cu imaginea folosită pe icoane

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies