Cât a plătit Cristina Șișcanu pe o pereche de cizme de zăpadă, în Austria? "Cam mult, dar am zis că gata, îi am tot timpul iarna, la zăpadă, am cu ce să mă încalț!"

cristina siscanu
Cât a plătit Cristina Șișcanu pe o pereche de cizme de zăpadă, în Austria

Cristina Șișcanu este mândră de perechea de cizme groase pe care și-a achiziționat-o, tocmai din Austria.

Cristina Șișcanu este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Aceasta se bucură de succes, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. În urmă cu puțin timp, vedeta a postat un filmuleț pe pagina sa de Facebook, în care și-a arătat perechea de cizme de iarnă, menționând și prețul lor! Deși a fost ceva cam mult, aceasta s-a bucurat să o achiziționeze, tocmai pentru că se găsește destul de rar, stocurile fiind epuizate.

Cât a plătit Cristina Șișcanu pe o pereche de cizme de zăpadă

Citește și: Cristina Șișcanu este total nemulțumită de lucrurile pe care o femeie trebuie să le facă, pentru a avea succes. "Nu vi se pare că o femeie face prea multe lucruri?"

austria
Cât a plătit Cristina Șișcanu pe o pereche de cizme de zăpadă, în Austria[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Cristina Șișcanu a dezbătut un subiect important, legat de bani. "Dacă câștigi sub 5000 de euro, ești sărac, nu faci parte din clasa de mijloc!"

Vedeta este mândră de achiziția făcută și se bucură mai ceva ca un copil mic. Deși prețul nu a fost unul mic deloc, Cristina Șișcanu este bucuroasă pentru achiziția pe care a făcut-o în special dat fiind faptul că era în căutare de aceste cizme, de ceva vreme.

Le-am luat anul trecut din Austria. Mamă ce bucuroasă eram că i-am găsit, să știți că nu se găsesc așa ușor, imediat se epuizează stocurile, nu mai găsești mărimea care ți se potrivește și când i-am văzut... și am văzut că au și mărimea mea, m-am bucurat foarte mult. Am dat ceva pe ei, da? Nu mai știu, aproape 300 de euro, cred. Cam mult, dar am zis că gata, îi am tot timpul iarna, la zăpadă, am cu ce să mă încalț.

Și știți că au aceste tălpi special făcute, nu alunecă, mergi pe zăpadă, la munte, n-ai nicio treabă, sunt foarte călduroși. Nici nu știu cum să le zic, călduroase sau călduroși? Ei, mă rog și m-am bucurat tare mult că mi-a plăcut ideea asta cu blană. Acest model a ieșit iarna trecută.
”, a declarat Cristina Șișcanu, pe pagina sa de Facebook.

pereche de cizme de zapada
Cât a plătit Cristina Șișcanu pe o pereche de cizme de zăpadă, în Austria[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cristina Șișcanu a dezbătut un subiect important, legat de bani. "Dacă câștigi sub 5000 de euro, ești sărac, nu faci parte din clasa de mijloc!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Festin regal la Palatul Snagov! Cum au fost răsfățați invitații la nunta Monicăi Bîrlădeanu și a lui Valeriu Gheorghiță

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial


Cookies