Cât costă un șezlong la mare pe Coasta de Azur. Prețurile observate de Cristina Șișcanu. „Niște prețuri rezonabile comparând cu șezlongurile din Mamaia.”

Cât costă un șezlong la mare pe Coasta de Azur. Prețurile observate de Cristina Șișcanu. „Niște prețuri rezonabile comparând cu șezlongurile din Mamaia.”
Cât costă un șezlong la mare pe Coasta de Azur. Prețurile observate de Cristina Șișcanu. „Niște prețuri rezonabile comparând cu șezlongurile din Mamaia.”

Cristina Șișcanu a vorbit despre prețurile șezlongurilor de pe Coasta de Azur.

Cristina Șișcanu, Mădălin Ionescu și cei doi copii au plecat câteva zile în vacanță, pe Coasta de Azur, iar aceasta a un filmuleț pe rețele de socializare, așa cum obișnuiește de fiecare dată să împartă momente din viață cu urmăritorii săi, și a povestit despre prețurile șezlongurilor de acolo, chiar dacă se va bucura din plin de mare abia când vor ajunge în Italia. Prețul unui șezlong poate ajunge de la 30 și ceva de euro până la 50 și ceva de euro, asta pe plaje frumoase și cu un anumit design. 

„Vom pleca în Italia, două zile vom sta într-un loc unde nu avem mare, dar este într-o zonă foarte frumoasă în Italia, celebră și apoi ne mutăm la mare în Italia. Acolo este cald și cu plajă multă, de aceea nu ne-am grăbit să mergem. Voiam să vă mai spun un lucru despre prețurile șezlongurilor pe Coasta de Azur. Prețurile sunt cuprinse între 30 și ceva de euro și 50 și ceva de euro.

Asta vorbim despre plajele normale să zic așa, frumos amenajate. Plaje cochete, frumos amenajate, care au un anumit design.”, a spus Cristina Șișcanu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Prețul șezlongurilor de pe Coasta de Azur, în comparație cu Mamaia

Citește și: Cristina Șișcanu, criticată în mediul online pentru că s-a bucurat în lanul de lavandă din Franța: „Nu sunt lanuri de lavandă mult mai frumoase în România. Această răutate mă întristează.”

Citește și: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, peripeții în vacanța alături de Filip! Cum se descurcă cei doi soți cu necesitățile lui alimentare: „Filip este stresat cu mâncarea și ne stresează și pe noi.”

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

Făcând comparație cu plajele de la Cannes, din fața unor hoteluri celebre, acelea pot ajunge și la câteva sute de euro, însă prețurile șezlongurilor de pe Coasta de Azur nu i se par exagerate, comparând chiar cu șezlongurile și prețurile întâlnite în țara noastră, în Mamaia. 

„Nu vorbesc de plajele de la Cannes, acelea din fața hotelurilor celebre scumpe și așa mai departe sau alte plaje unde un șezlong probabil e câteva sute de euro pe zi.

Dar pe celelalte plaje frumoase și cochete de pe Coasta de Azur cam astea sunt prețurile. 30 și ceva de euro, 50 și ceva de euro. Probabil sunt și la sute de euro. Dar aici în zonă cam astea sunt prețurile. Niște prețuri rezonabile având în vedere că suntem pe Coasta de Azur și chiar comparând cu șezlongurile din Mamaia, de pe plajele din Mamaia.”, a mai spus Cristina Șișcanu.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, peripeții în vacanța alături de Filip! Cum se descurcă cei doi soți cu necesitățile lui alimentare: „Filip este stresat cu mâncarea și ne stresează și pe noi.”

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Când și unde va fi înmormântată actrița Ileana Stana Ionescu

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

UPDATE Bacalaureat 2024 proba scrisă la Limba și literatura română: Acestea sunt subiectele de azi pentru profilul real

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies