Cât de fericită este fosta soție a lui Răzvan Simion alături de actualul iubit! Diana Simion l-a uitat total pe bărbatul cu care are doi copii

Cât de fericită este fosta soție a lui Răzvan Simion alături de actualul iubit! Diana Simion l-a uitat total pe bărbatul cu care are doi copii
Cât de fericită este fosta soție a lui Răzvan Simion alături de actualul iubit! Diana Simion l-a uitat total pe bărbatul cu care are doi copii

Diana Simion, fosta soție a lui Răzvan Simion, este din nou îndrăgostită, iar acest lucru se vede în toate pozele pe care aceasta le postează pe conturile de socializare.

Diana Simion a trecut printr-o perioadă dificilă după despărțirea de Răzvan Simion, tatăl celor doi copii ai săi, care a decis să plece de acasă și să înceapă o nouă viața alături de Lidia Buble.

Atunci, Diana Simion a vrut să lase în urmă trecutul și a plecat din București, mutându-se la Timișoara, orașul ei natal. A luat viața de la capăt alături de cei doi copii ai săi, iar după 4 ani în care a apărut în public doar cu fata și băiatul ei, Diana Simion pare că și-a regăsit fericirea în brațele altui bărbat.

Sunt câteva săptămâni de când Diana Simion și-a făcut și publică relația și nu ezită să se afișeze alături de bărbatul iubit. Iar din pozele pe care și le pune pe conturile de socializare, aceasta pare extrem de fericită.

Diana Simion a petrecut sfârșitul de an într-o stațiune la munte, unde băiatul ei și iubitul s-au distrat, s-au dat cu placa, iar femeia s-a relaxat fericită.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Diana Simion este din nou îndrăgostită, la 4 ani de la divorțul de Răzvan Simion

Deși Diana a păstrat legătura cu fostul ei soț doar de dragul copiilor, până acum nu s-a știut de vreo legătură amoroasa a ei. În urmă cu câteva săptămâni însă, presa a scris că fosta soție a lui Răzvan Simion are un iubit.

Este vorba despre Radu Biță, un afacerist din Timișoara, patronul unui restaurant și al unui magazin de vinuri, conform Click!

”Avem o relație de câteva luni. Ne cunoaștem de vreo 20 de ani, însă abia acum câteva luni ne-am revăzut, cu ocazia unui eveniment, unde am socializat și s-a întâmplat ce se întâmplă în continuare. Sunt un om simplu, nu am averi, muncesc mult, îmi place să trăiesc liniștit.

Diana mă ajută, ne susținem reciproc,”
, a spus timișoreanul pentru click.ro, apoi a mai specificat și faptul că se înțelege de minune cu copiii Dianei.

Se pare că relația Dianei Simion cu bărbatul respectiv este una serioasă pentru că acesta a și fost prezentat copiilor lui Răzvan Simion și chiar petrece mult timp cu aceștia.

Citeste si: Lidia Buble, declaraţia INCREDIBILĂ care-i va pune tot showbiz-ul în cap! Uite ce a spus despre Andra

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Fosta soție a lui Răzvan Simion, primele declarații despre noul iubit! De cât timp sunt împreună

Citeste si: Scandal între Lidia Buble și fosta soție a lui Răzvan Simion! Schimb dur de replici

Diana Simion și Razvan Simion au divorțat, iar cei doi copii ai lor au rămas la mama

Răzvan Simion și Diana Simion au doi copii, Ianca și Tudor, ambii au rămas în grija mamei după divorțul părinților în urmă cu mai bine de 4 ani.

Dacă Diana și cei doi copii s-au mutat la Timișoara, Răzvan Simion a rămas la București unde îți trăiește povestea de iubire cu Lidia Buble.  



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies