Cât de frumoasă este fiica lui Mugur Ciuvică! Ana arată ca un manechin!

Cât de frumoasă este fiica lui Mugur Ciuvică! Ana arată ca un manechin!
Cât de frumoasă este fiica lui Mugur Ciuvică! Ana arată ca un manechin!

Fiica lui Mugur Ciuvica a intrat la Drept. Uite cu ce punctaj.

Mugur Ciuvica este extrem de discret cu viaţa lui personală, dar analistul politic are toate motivele să fie mândru de familia lui. Fiica lui, Ana, in varsta de 20 de ani, a bifat anul trecut o victorie importanta in viata.

Superba tânără, care a cochetat şi cu modelingul, a intrat la Facultatea de Drept, la Universitatea Bucureşti. Adolescenta a intrat la taxă, cu un punctaj de 65 din 100.

Una dintre primele persoane care au felicitat-o pe Ana a fost Carmen Brumă, vedeta şi iubitul ei fiind foarte apropiaţi de familia Ciuvică.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

" La multi ani si felicitari pentru reusita", i-a scris vedeta tinerei chiar de ziua ei.

Preşedintele Grupului de Investigaţii Politice are şi un fiu, Mario, care, la fel ca sora lui, învaţă foarte bine şi se comportă ireproşabil la şcoală.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Gabriela Cristea, mămică din nou? A ținut să se afle chiar de la ea

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies