Cat de frumoasa este fosta sotie a lui Giani Kirita. Arata bine nemachiata si are un corp de model. Daniela Milu practica boxul. FOTO!

Cat de frumoasa este fosta sotie a lui Giani Kirita. Arata bine nemachiata si are un corp de model. Daniela Milu practica boxul. FOTO!
Cat de frumoasa este fosta sotie a lui Giani Kirita. Arata bine nemachiata si are un corp de model. Daniela Milu practica boxul. FOTO!

Fosta sotie a lui Giani Kirita e frumoasa si nemachiata. Daniela Milu i-a daruit doi copii "durului" de la Exatlon.

 

In varsta de 41 de ani, Giani Kirita a renuntat la fotbal si a intrat in vizorul producatorilor de emisiuni, care au vazut in el o adevarata mina de aur.

 

In ciuda faptului ca este un tip vulcanic, fostul capitan al echipei Dinamo este, pe de alta parte, un barbat carismatic, luptator si cu o mare priza la telespectatori, dupa cum s-a vazut de altfel si in cele patru luni pe care le-a petrecut la Exatlon.

 

Daca viata profesionala i-a mers ca pe roate, ei bine, in plan privat, situatia lui nu a stat pe roze intotdeauna. Este de notorietate faptul ca dupa un mariaj de aproape 15 ani cu Daniela, femeia care i-a daruit doi copii, superba Roxana, in varsta de 18 ani, si Marco, de 15, Giani a decis sa divorteze.

 

Atat "durul" de la Exatlon cat si fosta lui sotie au luat-o pe drumuri separate, iar acum au o relatie civilizata, de dragul mostenitorilor.

 

Nu putem sa nu observam insa cat de frumoasa si fina este fosta doamna Kirita, chiar daca nu mai are 20 de ani. Femeia este cea mai buna prietena si confidenta fiicei sale, Roxana.

 

De cand a devenit make up artist, adolescenta face tot felul de "experimente" de machiaj pe cea care i-a dat viata, iar rezultatele sunt, fara doar si poate, de nota 10. Fosta doamna Kirita arata insa foarte bine si nemachiata sau fardata natural, abia sesizabil.

 

Fosta sotie a lui Giani Kirita e frumoasa nemachiata si are un corp de manechin. Daniela Milu practica boxul.

 

Fosta sotie a lui Giani Kirita practica boxul la sale de fitness pe care o frecventeaza. Daniela Milu, femeia care i-a daruit doi copii „Faimosului” de la Exatlon, pe Roxana si Marco, vrea sa isi mentina conditia fizica luptandu-se cu un sac de box. 

 

Daniela a postat cateva fotografii din timpul unui antrenament, iar amcii ei au fost impresionati de calitatile ei fizice.

„Esti o adevarata luptatoare”, au incurajat-o prietenii pe Daniela Milu. 

 

Vezi cum arata in GALERIA FOTO. 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Caz UNIC in istoria medicinii! Era mereu balonata! Ce au gasit doctorii in stomacul unei femei

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies