Cat de frumoasa si fina este fosta sotie a lui Giani Kirita. Iti place cum o machiaza fiica ei, Roxana? FOTO!

Cat de frumoasa si fina este fosta sotie a lui Giani Kirita. Iti place cum o machiaza fiica ei, Roxana? FOTO!
Cat de frumoasa si fina este fosta sotie a lui Giani Kirita. Iti place cum o machiaza fiica ei, Roxana? FOTO!

Femeia care i-a daruit doi copii lui Giani Kirita este frumoasa si discreta.

In varsta de 41 de ani, Giani Kirita a renuntat la fotbal si a intrat in vizorul producatorilor de emisiuni, care au vazut in el o adevarata mina de aur.

In ciuda faptului ca este un om vulcanic, fostul capitan al echipei Dinamo este, pe de alta parte, un tip carismatic, luptator si cu o mare priza la telespectatori, dupa cum s-a vazut de altfel si in cele patru luni pe care le-a petrecut la Exatlon.

Daca viata profesionala i-a mers ca pe roate, ei bine, in plan privat, situatia lui nu a stat pe roze intotdeauna. Este de notorietate faptul ca dupa un mariaj de aproape 15 ani cu Daniela, femeia care i-a daruit doi copii, superba Roxana, in varsta de 18 ani, si Marco, de 15, Giani a decis sa divorteze.

Atat "durul" de la Exatlon cat si fosta lui sotie au luat-o pe drumuri separate, iar acum au o relatie civilizata, de dragul mostenitorilor.

Nu putem sa nu observam insa cat de frumoasa si fina este fosta doamna Kirita, chiar daca nu mai are 20 de ani. Femeia este cea mai buna prietena si confidenta fiicei sale, Roxana.

De cand a devenit make up artist, adolescenta face tot felul de "experimente" de machiaj pe cea care i-a dat viata, iar rezultatele sunt, fara doar si poate, de nota 10.

Vezi cum arata in imaginile din GALERIA FOTO.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Giani Kirita a spus tot ce crede despre Razboinici! Ce a avut de zis despre Mariana si Bentita! Surpriza, a vorbit frumos despre Anca!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies