VIDEO Cât de generos este Marian Cleante și cine împarte banii în familia Dianei Matei. “Eu fac plățile, eu fac tot.”

VIDEO Cât de generos este Marian Cleante și cine împarte banii în familia Dianei Matei. “Eu fac plățile, eu fac tot.”
VIDEO Cât de generos este Marian Cleante și cine împarte banii în familia Dianei Matei. “Eu fac plățile, eu fac tot.”

Diana Matei a vorbit despre banii câștigați din evenimente împreună cu soțul ei, dar și cine are grijă de toate plățile din casă.

Diana Matei, cunoscuta și îndrăgita artistă, are o familie frumoasă alături de soțul ei, Marian Cleante, și se bucura împreună de fiul lor. În cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, aceasta a vorbit despre cât de generos este artistul, dar și cât de atent este cu toată echipa. 

“Marian Cleante este cel mai generos om pe care-l cunosc eu. Noi cântăm și muzică lăutărească și participam la evenimente private, se întâmplă să luăm dedicații sau dacă cuiva îi face plăcere să facă lucrul acesta, deși eu nu sunt neapărat un fan al

acestor lucruri, dar le tratez cu eleganță. Marian este foarte generos. De multe ori banii din dedicații nici nu ajung la mine. Este foarte generos în general cu oamenii din jurul lui și are foarte mare grijă la oamenii din jurul lui, adică la toți colegii noștri. Este un lider înnăscut, întotdeauna știe să facă lucrurile extraordinar de frumos.”, a spus Diana Matei.

Cine împarte banii în familia Dianei Matei

Citește și: Diana Matei, despre cel mai dureros moment din viața ei. A aflat înainte să urce pe scenă că mama ei s-a stins din viață. “Cred uneori că sunt mai puternică decât aș vrea.”

Diana Matei și Marian Cleante
Diana Matei și Marian Cleante[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Diana Matei, dezvăluiri emoționante despre întâlnirea sa cu Marian Cleante! „Marian a devenit un om fără de care eu nu pot să respir în momentul în care l-am cunoscut! Am avut aceeași energie.”

Artista a vorbit și despre cine împarte veniturile în casă, dar și despre câștigurile pe care le-a făcut până acum din muzică. După ani întregi de muncă, a reușit să aibă casa visurilor ei, în care să se mute alături de familie. 

“Cred că articolul acela din 2014, îmi aduc aminte, au trecut câțiva ani, dar mi-a rămas în minte, cred că a fost puțin modificat față de realitatea care era atunci la momentul respectiv.

Nu am câștigat niciodată 50.000 de euro într-un weekend. Nici nu pot să spun că se poate trăi regește Diana Matei, după 20 și ceva de ani de muncă, abia acum s-a mutat într-o casă cu soțul și cu copilul ei. O casă la care am visat foarte mulți ani, pe care am construit-o cu greu și pe care am făcut-o cu muncă foarte multă. Se câștigă absolut normal. Este investiția noastră și munca noastră.
Un mic business pe care noi ni le-am făcut, pentru că e ca un mic business, care îți aduce, într-adevăr, un confort financiar. A trăi regește depinde la ce te raportezi. Eu împart banii acasă la mine. Împart absolut tot ce se întâmplă, pentru că eu fac plățile, eu fac tot. Iar soțul meu nu este interesat decât de niște bani pentru motorină și pentru ce plăți are de făcut în ziua respectivă.
Cam așa stau lucrurile.”
, a mai spus artista.

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: „Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului- stirilekanald.ro

Diana Matei
Diana Matei[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Diana Matei, amintiri prețioase din copilăria sa! „Copilăria mea a fost cu foarte mulți copii pe stradă, cu joacă, alergat!”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Zi de sărbătoare în familia Sterp! Iancu și Denisa Coțolan au spus „DA” la Starea Civilă

În această seară, de la ora 20:00, în ”Totul pentru familia mea”, la Kanal D Süsen trece prin momente cumplite

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies