Cât de generos este Vali Vijelie? Lecția care l-a învățat să fie mai atent la oamenii din jur. „Atunci mi-am dat seama că omul care mi-a spus a avut dreptate.”

Cât de generos este Vali Vijelie? Lecția care l-a învățat să fie mai atent la oamenii din jur. „Atunci mi-am dat seama că omul care mi-a spus a avut dreptate.”
Cât de generos este Vali Vijelie? Lecția care l-a învățat să fie mai atent la oamenii din jur. „Atunci mi-am dat seama că omul care mi-a spus a avut dreptate.”

Vali Vijelie a vorbit despre generozitate și cât de atent este la oamenii din jur. Lecția care i-a dat de gândit artistului.

Vali Vijelie, îndrăgitul și cunoscutul artist, cu o carieră de success, nu ezită niciodată să ofere ajutor celor din jurul lor, mai ales la nevoie. Invitat în cadrul podcastului Povești de film cu Mara Bănică, artistul a fost întrebat despre cât de generos este cu persoanele din jur, iar acesta a spus că ajută cu cea mai mare plăcere pe cineva atunci când are nevoie. Cu toate acestea, în timp ce era la semafor, un domn i-a atras atenția și avut o discuție cu el legată de sumele de bani pe care le-a dat cerșetorilor pe stradă. 

“Dacă pot să ajut pe cineva, îl ajut cu cea mai mare plăcere. Acum am o problemă. Mi-a spus un domn foarte inteligent. M-a văzut că eram atent mereu la semafor și m-am bătut pe umăr. “Vreau să vorbesc și eu ceva cu tine.” Și am zis: “da te ascult.”. “Să știi tu dacă îi dai omului acesta o sumă, indiferent de atât îi dai, nu îl ajuți.” Zic: “cum?” Nu-l ajuți, nu e întâmplător el de ajuns acolo.
Zic: “fă-mă să înțeleg.” “Fii atent. Crezi că un om care cerșește la semafor câștiga mai mult decât unul care merge la muncă?” Și am zis: “hai, lasă-mă, îmi spui tu ce să fac?”,
a povestit Vali Vijelie.

Lecția pe care Vali Vijelie a învățat-o de la oamenii care cerșesc pe stradă

Citește și: Vali Vijelie, despre momentul în care tatăl său a aflat că lipsește de la școală: „Eu nu aveam frică decât de Dumnezeu și de tata. Tata nu mă bătea, dar vorbele lui dureau foarte tare.”

Vali Vijelie
Vali Vijelie[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Vali Vijelie, un real sprijin pentru părinții săi! Artistul i-a ajutat atât emoțional, cât și financiar: „Îmi dădeam seama că nu e bine, trebuie să îmi fac mai mult timp pentru ei.”

În prima fază, artistul nu a luat în seamă ceea ce i-a spus respectivul om, până când o întâmplare l-a făcut să fie mult mai atent la oamenii din jur.

În timp ce trecea un pasaj, s-a întâlnit cu un băiat care își vindea cărțile, căruia i-a oferit o sumă de bani. Zilele următoare, artistul l-a văzut tot acolo și l-a întrebat ce face și tot cât a câștigat. După sumele pe care i le-a spus că le-a făcut în câteva ore, artistul și-a dat seama de ce a refuzat muncă și cât de mult câștigă, de fapt, acești oameni din banii pe care alții îi oferă. 
“Pe urmă am plecat de acasă, am trecut pe sub pasaj și era un băiat cu niște cărți în brațe. Și zic: “mama, își vinde cărțile.” Îl chem. “Câte cărți ai, câți bani vrei pe ele?” I-am zi: “ține cărțile și du-te acasă și învață.” A doua oară  îl văd tot acolo. “Ce faci, ce e cu tine aici?” Iar i-am dat. A treia oară, de unde scoate atâtea cărți? Stau de vorbă cu el, vine la mine la geam, las geamul jos.
Și îl întreb “cum a mers astăzi?” “Cam prost.” “Ce înseamnă prost?” Păi ieri am făcut 5 milioane. Zic eu la mișto: “cam puțin.” “Iar până acum, în vreo două ore, am făcut vreo 2 milioane jumate.” Acum înțeleg de ce nu te duci la muncă. Eu prima dată am vrut să-l iau să-l duc la muncă, aveam nevoie să care, să facă, să muncească și a refuzat. Atunci mi-am dat seama că omul care mi-a spus a avut dreptate.
Păi îmi dă 20 sau 25 de milioane cât e salariul, de acord, dar du-te la muncă, acolo știe Dumnezeu ce să-ți facă.”,
a mai spus artistul.

Citește și: Șoc în „Casa iubirii”! Antoni și Rebecca ajung la eliminare și se privesc în ochi pentru ultima dată! Nu ratați o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, pe 18 august, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: "Ultima misiune pentru Roberta". Ea este polițista de 21 de ani, ucisă de remorca unui TIR care a derapat într-o curbă- stirilekanald.ro

Vali Vijelie
Vali Vijelie[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Vali Vijelie, dezvăluiri despre momentul în care mama lui s-a stins din viață: „De atunci, eu niciodată de ziua mea, nu îmi mai fac ziua niciodată!”

Cine este tatăl Elizei, fiica Adrianei Iliescu. Cea mai bătrână mamă din lume...

Theo Rose, adevărul despre despărțire: „Încerca cu mine tot felul de tipuri de manipulare”

Momente de panică pentru Raluka! Artista a făcut pană cu mașina în timp ce se grăbea la tatăl ei la spital

Motivul pentru care Ana Morodan s-a mutat singura la 15 ani

Meteorologii ANM au emis un cod galben și unul portocaliu de caniculă: Gradul de disconfort termic va fi accentuat, iar temperaturile pot depăși 40 de grade Celsius la umbră

Chinurile Ioanei din Broșteni: Violată de tată, părăsită de mamă! "Mi-a zis că e sfâșiată"


Cookies