Cât de implicat este Laurențiu Reghecampf în viața de familie? „Facem cu schimbul, o noapte și o noapte. Ambii au nevoie de atenție.”

Cât de implicat este Laurențiu Reghecampf în viața de familie? „Facem cu schimbul, o noapte și o noapte. Ambii au nevoie de atenție.”
Cât de implicat este Laurențiu Reghecampf în viața de familie? „Facem cu schimbul, o noapte și o noapte. Ambii au nevoie de atenție.”

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre cât de mult timp petrece cu familia și copiii, de când este din nou tată.

Laurențiu Reghecampf, cunoscutul antrenor, se poate declara acum fericit și împlinit și din punct de vedere personal, deoarece trăiește o poveste de dragoste cu partenera lui de viață, Corina, care l-a făcut tată de două ori. Acesta a povestit, în cadrul Un podcast MISTO by Bursucu, despre cum este viața de tată și cât de mult se implică acesta. A menționat că face absolut orice în casă și realizează programul în așa fel încât să fie bine pentru toată lumea. 

“Sunt doi, ambii au nevoie de atenție. Liam este un pic gelos, are nevoie de afecțiune. Eu mă ocup foarte mult de el, stau foarte mult timp cu el și Corina. Dar Corina este împărțită acuma între doi și amândoi trag de ea. Când am timp, când îmi permite timpul, aici mă refer din punct de vedere profesional, fac orice, de ce nu. Noaptea ajut. Știu să fac orice, nu există ceva ce nu știu să fac.
Dacă nu știu învăț, întreb. În general facem programul să fie ok pentru toată lumea. Adică nu vin acasă și m-am aruncat pe canapea.”,
a povestit Laurențiu Reghecampf.

Cum se descurcă Laurențiu Reghecampf în activitățile cu un copil mic

Citește și: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”

Laurențiu Reghecampf și Corina
Laurențiu Reghecampf și Corina[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Laurențiu Reghecampf, tată pentru a patra oară! Corina Caciuc a adus pe lume un băiețel: „Iubirea mea pentru tine este dincolo de cuvinte.”

Laurențiu Reghecampf este cel care se ocupă de gătitul mâncării, iar atunci când vine vorba de copii, încearcă să petreacă mai mult timp cu fiul cel mare, deoarece este gelos.

Spune că nu este tipul de bărbat care să vină acasă și să se așeze pe canapea, iar când vine vorba de cel mic, aceștia fac cu rândul, o noapte și o noapte pentru a avea grijă de el.  “În primul rând, eu sunt cel care face mâncare, prepar cina. Da, încerc să petrec cât mai mult cu Liam pentru că acum este mai mare și înțelege tot, iar cel mic are nevoie de atenție.
A fost perioada cu colici, acum încep dințișorii. Facem cu schimbul, o noapte și o noapte. Dăm laptele înainte de culcare. Am tot timpul din lume să văd toate meciurile de care am nevoie și care îmi trebuiesc. Facem programul în așa fel ca să fie bine pentru toată lumea.”,
a mai spus antrenorul.

Laurențiu Reghecampf și Corina
Laurențiu Reghecampf și Corina[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies