Cat de jenant! Nicole Scherzinger a facut playback la Cerbul de Aur, dar a plecat acasa cu o suma fabuloasa! Vezi cate sute de mii de euro ar fi incasat EXCLUSIV

Cat de jenant! Nicole Scherzinger a facut playback la Cerbul de Aur, dar a plecat acasa cu o suma fabuloasa! Vezi cate sute de mii de euro ar fi incasat EXCLUSIV
Cat de jenant! Nicole Scherzinger a facut playback la Cerbul de Aur, dar a plecat acasa cu o suma fabuloasa! Vezi cate sute de mii de euro ar fi incasat EXCLUSIV

Nicole Scherzinger, playback de sute de mii de euro. Uite cat a incasat solista pentru concertul de la Brasov.

 

Cantareata Nicole Scherzinger, una dintre cele mai iubite artiste de pe mapamond a sustinut un recital exploziv la Cerbul de Aur 2018.

Cum a pasit pe scena, senzuala bruneta si dansatoarele ei au fost intampinate cu aplauze, dar si cu o multime de telefoane setate pe filmare.

Simpla prezenta a unei cantarete atat de bine cotate si sexy le-a taiat respiratia telespectatorilor, dar mai ales spectatorilor din Piata Sfatului.

Nicole Scherzinger, playback pe cateva sute de mii de euro. Vedeta a fost asteptata cu sufletul la gura de romani.

Superstar-ul a interpretat toate hit-urile arhicunoscute, "Baby Love", "Don't cha", "Right there" sau "Your love"  cu sute de milioane de vizualizari pe youtube, iar spectatorii au fredonat alaturi de ea fiecare vers.

Vedeta a inclus si un moment special in spectacolul ei interpretand cu emotie si lacrimi in ochi piesa "Purple Rain" a lui Prince, unul dintre cei mai buni prieteni ai ei.

Fara indoiala, a fost o atmosfera unica si un concert de care cei prezenti isi vor aminti mult timp.

 

 

 

Surse din randurile organizatorilor festivalului Cerbul de Aur spun ca, pentru reprezentatia de la Brasov, Nicole Scherzinger ar fi fost remunerata, pentru aproape o ora de show,  cu peste 300.000 de euro, un tarif urias, dar firesc pentru o artista de talia lui Nicole Scherzinger.

Unii au fost insa revoltati, si pe buna dreptate, ca solista nu a cantat live, ci a facut playback de la cap la coada, lucru de care si-au dat imediat seama si “urechile” fara studii muzicale.

Spectatorii i-au putut auzi vocea, in direct, superbei brunete doar cand aceasta a interactionat cu publicul si a spus ca Brasov este un oras foarte frumos.

Ai nostri, in schimb, au cantat live impecabil! Loredana, Delia, Andra, dar si ceilalti artisti romani au demonstrat inca o data ca pot concura, fara retineri, cu orice cantaret de talie mondiala si, de ce nu, ar putea reusi chiar sa eclipseze multe nume de pe scena internationala a muzicii. 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Patru zodii de femei care îi ÎNNEBUNESC pe bărbaţi. Sunt zeiţele zodiacului! Odată prins, nu mai scapi!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies