Cat de mult a slabit Gabriela Cristea! Vedeta emisiunii "Te vreau langa mine" a marturisit cum a reusit!

Cat de mult a slabit Gabriela Cristea! Vedeta emisiunii
Cat de mult a slabit Gabriela Cristea! Vedeta emisiunii "Te vreau langa mine" a marturisit cum a reusit!

Gabi Cristea si Tavi Clonda formeaza unul dintre cuplurile acelea pe care toata lumea le invidiaza. In relatia lor nu exista monotonie, iar cei doi se completeaza de parca s-ar cunoaste de o viata.

Frumoasa prezentatoare si artistul mai au ceva important in comun: simtul umorului. Rad mult impreuna si nu raman niciodata fara replici spumoase.

La ei insa vorba din popor "rasul ingrasa" nu se aplica. Dimpotriva! Amandoi au slabit in ultimele saptamani si am fost curiosi sa aflam care este secretul lor.

“Si mie mi se pare ca am slabit, desi nu am facut nimic in ultima vreme.

Am mancat destul de mult in ultima vreme, am fost si plecati in vacanta... E adevarat ca eu mananc destul de, hai sa nu zic organizat ca nu sunt chiar organizata, dar mananc la ore fixe pentru ca mie, daca mi-e foame, fac urat. La mine micul dejun e obligatoriu, mananc la pranz… am vreo 4-5 mese pe zi”, ne-a declarat Gabi Cristea.

“Mancam destul de putin si des.

Doar Gabi gateste, eu nu mai am loc in bucatarie de ea. Aseara a facut o dulceata de ardei iuti… e ceva bun!”, a declarat Tavi.

Sursa: wowbiz.ro



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Regimul secret prin care Gabriela Cristea a slabit 7 kilograme intr-o luna! Toata lumea poate sa-l tina!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies