Cât de mult o iubește Jador pe Georgiana, femeia ținută "la secret" până acum! EXCLUSIV

Cât de mult o iubește Jador pe Georgiana, femeia ținută
Cât de mult o iubește Jador pe Georgiana, femeia ținută "la secret" până acum! EXCLUSIV

Jador a vorbit în trecut despre Georgiana, femeia despre care s-au spus atât de multe în ultima perioadă și pe care a cerut-o de soție la Survivor.

Ca să lămurească problema despre cât de mult a iubit-o, Jador a făcut în urmă cu un an un live cu Georgiana, despre care spune că a fost iubita lui, dar că acum sunt doar prieteni buni.

Jador a atacat-o  atunci pe Ella, despre care a mărturisit că i-a înșelat așteptările, că l-a trădat și că a spus minciuni la adresa lui. Cât despre Georgiana, Jador spunea că aceasta este o femeie deosebită, care a rămas în sufletul lui, dar cu care acum este doar prieten.

”E o femeie pe care o respect extraordinar de mult, după care am așteptat 4 luni, ca să pot să mă ating de ea”, a spus Jador, dând de înțeles că Georgiana este diferită de Ella, despre care a spus în același live lucruri urâte. ”Ce pot să spun despre Ella, că am fost în camera de hotel cu ea din prima noapte?, ca să nu spun mai multe”, a spus Jador la momentul respectiv despre Ella, cu care a încercat să fie timp de câteva luni.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: ȘOC! Andreea Pirui a vorbit în premieră despre cearta cu Nelson Mondialu! ”Am avut altercații, fiindcă a spus numai minciuni”! Declarații exclusive de la Istanbul

Citeste si: Ligi de la Puterea dragostei, comparată cu Micheal Jackson! Ce și-a făcut la față

Citeste si: Legătura șoc dintre Florin Salam și Andra de la Puterea dragostei! Manelistul a fost plăcut impresionat de frumoasa femeie

 

Jador de la Puterea dragostei și Georgiana, adevărul despre relația lor

Jador de la Puterea Dragostei a decis atunci să pună punct tuturor speculațiilor și a făcut un vlog alături de Georgiana, tânăra despre care se spune că este iubita lui de ani de zile.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Jador și Georgiana au recunoscut atunci relația, însă susțineau că totul între ei s-a încheiat în urmă cu ceva timp, iar acum a rămas o prietenie sinceră.

"Nu a funcționat. Noi am încercat de mai multe ori, nu ne-am dat bătuți din prima, însă chiar nu a mers. Așa că, fetelor, noi nu suntem împreună. Puteți apela la el. Am primit sute de mesaje, de la o grămadă de lume. Eu am căzut la mijloc. Chiar și de la Ella am primit mesaj de avertizare. Acum am acceptat să vorbesc ca să mă lași tu în pace.

Nu mai vreau să primesc mesaje de la voi.

Nu mai suntem împreună. Suntem doi foști, dar el e singur acum. Sper că am lămurit", a spus Georgiana pe vlogul lui Jador de la Puterea dragostei.

Între timp, Jador și-a dat seama că o iubește încă foarte mult pe Georgiana și a decis să o cere de soție de la mii de kilometri distanță, tocmai din Republica Dominicană.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie și de ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies