Cât de norocoasă este zodia ta?

Cât de norocoasă este zodia ta?
Cât de norocoasă este zodia ta?

Te consideri o persoană norocoasă sau mai degrabă simți că astrele sunt rar de partea ta?

Norocul este un concept deosebit de interesant și există nenumărate abordări ale acestuia. Unii oameni par că sunt vizați mai mult ca alții de astre, care le poartă noroc indiferent de activități- de la câștigarea unor concursuri la ghicirea numerelor norocoase la loto. Alții duc lucrurile mai departe iar orașe precum Las Vegas-ul le devin o a doua casă.

Ei bine, partea mistică din spatele noțiunii de noroc are legătură cu astrele.

Iar ziua în care te-ai născut se conectează la inspirația pe care o ai când pariezi la jocuri de noroc. Cum unele zodii sunt mai mult sau mai puțin norocoase decât altele, află și tu ce-ți este scris în stele, înainte de a te așeza la următoarea masă- fizică sau virtuală- de ruletă. Iar dacă alegi cazinourile online pentru că horoscopul zilei anunță mult noroc de partea ta, nu uita că acestea îți pun la dispoziție o mulțime de oferte promoționale valoroase.
Profită de oferta de bun venit sau de marile bonusuri fără depunere, pentru a-ți ajuta și tu karma norocoasă.

Berbec

Norocul tău nu se lasă așteptat. Și asta nu pentru că debordezi de noroc ci pentru că ești adeptul ideei că îți conturezi singur norocul. Drept urmare, nu aștepți șanse aleatorii venind de la astre ci te bazezi pe raționamente și pe forțele proprii pentru a avea succes.

Iar această atitudine a ta este cea câștigătoare.

Taur

Nativii Taur nu își pun speranțele în noroc, deoarece, de cele mai multe ori, ei sunt însemnați mai degrabă de ghinion. Motiv pentru care aceștia evită jocurile de noroc și alte activități care presupun încrederea în șanse. În schimb, punctul forte al Taurilor vine din faptul că ei sunt supraviețuitorii zodiacului.

Indiferent de ce fel de neșanse îi lovesc, Taurii știu să întoarcă situația în beneficiul lor. Dacă ești Taur, știi că norocul tău se trage din propria perseverență.

Gemeni

Ai învățat acum mult timp să nu te bazezi pe noroc, ci pe inteligență. Și asta nu pentru că nu ai astrele de partea ta, din contră, Gemenii fiind considerați unii dintre cei mai norocoși.

Însă la baza felului în care abordezi situațiile stau alte atribute extrem de valoroase precum inteligența ta, ambiția și capacitatea de a depăși orice obstacol întâmpinat. Iar asta te aduce în fața unor reușite deosebit de savuroase, de care te bucuri până la capăt.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Rac

Ca nativ Rac, tu te-ai născut sub o stea specială, și chiar dacă nu reușești tot timpul să îți dai seama de asta, ești cu adevărat norocos. În cele mai multe cazuri, ai parte de întâmplări complet aleatorii ce dau naștere unor oportunități parcă apărute din senin. Și da, acest aspect ține de noroc, pentru că nu toată lumea are parte de astfel de ocazii favorabile. Foarte puțini sunt cei care găsesc bani pe stradă sau nimeresc un jackpot cu un jeton de care se împiedică întâmplător.

Cum norocul este mai mereu de partea ta, recomandarea noastră este să începi să-l conștientizezi și să te bucuri de el de fiecare dată când apare.

Leu

Tu nu debordezi de noroc, dar nici măcar nu contează, pentru că tot ce atingi se transformă în aur. Norocul tău se trage din caracteristica specială a nativului Leu care dispune de un simț înnăscut de a conștientiza cine este și ce poate realiza pe cont propriu. În definitiv, tu nu ai nevoie de o stea norocoasă să vegheze asupra ta pentru că tu ești, de fapt, steaua. Cu forță proprie, tu ești cel care-și face norocul singur iar dacă întâmpini orice fel de ghinion sau obstacol, găsești în interior forța și capacitatea de a-l transforma într-un aspect pozitiv, care te va conduce la un rezultat de succes.

Fecioară

Fecioara nu este niciodată persoana care să depindă de noroc, pentru că nici nu are întotdeauna prea mult. Toată șansa vine din abilitatea de învățare, adaptare și concentrare. O Fecioară nu caută scurtăturile în viață iar acest lucru o face persoana incredibilă care le dă celor din jur senzația de noroc pentru că o au în preajma lor.

Balanță

Dacă ești născut sub semnul balanței, atunci tot norocul este la tine. Partea minunată este că nu tratezi ușor acest aspect al vieții tale ci te folosești de el pentru a avea o atitudine mereu pozitivă față de viață. Tu ești mereu cel care încearcă să vadă partea bună din fiecare situație iar această abordare o să te răsplătească din plin.

Scorpion

Datorită atitudinii tale mai degrabă pesimistă, ai impresia că nu ești o persoană norocoasă. Dar nu acesta este și adevărul. Norocul este de fapt, de partea ta, mai ales când știi ce vrei. Pentru că atunci când îți propui un scop, sunt slabe șansele să nu ajungi la reușită. Ambiția puternică lucrează alături de intuiție spre a-ți contura calea pe care ți-o dorești.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Săgetător

Cum alte zodii nu prea beneficiază de prea mult noroc, aproape tot s-a oprit la tine, Săgetătorul fiind una dintre cele mai norocoase zodii. Contextul în care acesta apare nu contează, norocul reușind să te găsească peste tot și în toate aspectele vieții tale. Mai mult de atât, ai capacitatea de a-l atrage ușor, ceea ce este un detaliu extrem de benefic, mai ales că te găsești deseori în situații în care pare că-ți forțezi puțin norocul.

Capricorn

Ei bine, norocul tău se manifestă cu precădere în sectorul financiar. Dacă ești născut sub zodia Capricornului, știi deja că ai mereu noroc la bani, de cele mai multe ori, apărând din surse surprinzătoare. Chiar și așa, tu ai capacitatea de a gestiona acest noroc în bani foarte bine, prin investiții inteligente. Drept urmare, nu te bazezi niciodată neapărat pe fortună, ci mai degrabă pe propriile aptitudini.

Vărsător

Din păcate, nu ești cel mai bun prieten al norocului și ai parte constant de multe încercări. Dar asta nu este o problemă, pentru că nativul Vărsător este un luptător și o să iasă mereu bine din orice situație. Tu ai toate calitățile pentru a transforma o situație dificilă într-una revelatoare. Iar lipsa norocului te ajută să-ți dezvolți constant partea inovativă și determinarea.

Pești

Ultima zodie a calendarului este și cea mai norocoasă. Cum șansele sunt mereu de partea ta, e posibil să nu le prea mai apreciezi. Indiferent dacă ești condus de instinct sau forțe misterioase, totul decurge mereu așa cum îți dorești. Te-ai gândit să-ți folosești intuiția la cazinoul preferat?

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Alexandra și Gagea, discuție în camera roșie. Tânăra i-a povestit ce joc a făcut cu băieții. „Acum suntem liniștiți, totul este ok, dar parcă văd că mâine o luăm razna.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies