Cât de periculos ești în funcție de zodia ta. Adevărul ascuns din spatele semnelor zodiacale

cat de periculos esti in functie de zodie
Cât de periculos ești în funcție de zodie

Fiecare persoană are o atitudine pozitivă, dar și unele laturi mai negative, ce se activează doar în anumite momente. Chiar dacă ne-am dori să interacționăm doar cu persoane extraordinare, este inevitabil să nu ne confruntăm și cu probleme atunci când vine vorba de oameni.

Descoperă în rândurile de mai jos cât de periculos ești în funcție de zodia ta, dar și care este adevărul ascuns din spatele fiecărui semn zodiacal.

Berbec

Citește și: Cum își fac prieteni zodiile. Gemenii sunt extrem de curioși și vor să afle totul despre ceilalți

cele mai rele zodii
Cele mai rele zodii[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Ce zodii te fac să râzi încă de la prima întalnire

Berbecii sunt persoane foarte corecte și vor să iasă totul conform planului. De aceea, va ieși un vulcan din ei dacă se confruntă cu inegalitate sau cu persoane înșelătoare.

Taur

Această zodie este extrem de competitivă, dorind să fie totdeauna pe locul întâi. De aceea, astfel de persoane pot deveni periculoase atunci când își doresc să obțină ceea ce vor.

Gemeni

Deși sunt zodii amuzante, prietenoase și sociabile, există câteva trăsături periculoase pe care le are această zodie, care provin din dualitatea caracterului lor. De asemenea, Gemenii nu știu niciodată care va fi următorul pas în viața lor, ceea ce poate fi un mare pericol.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Rac

zodii rautacioase
Zodii răutăcioase[Sursa foto: Freepik]

Racul este cea mai blândă și iubitoare zodie și de aceea este greu de crezut că astfel de persoane pot avea și laturi negative. Deoarece Racii sunt foarte devotați familiei și prietenilor, în momentul în care cineva critică persoanele dragi din viața lor, aceștia își vor scoate colții.

Leu

Dornici de atenție și vorbe bune, este posibil ca Leii să iasă la atac atunci când nu primesc destulă atenție.

De aici pot escalada conflicte puternice cu această zodie, care își va arăta imediat latura negativă.

Fecioară

Fecioarele sunt organizate, practice și întotdeauna prompte. Grație inteligenței de care dau dovadă, aceștia pot ajunge să fie uneori chiar malefici, organizând totul până la ultimul detaliu. Această zodie este extrem de atentă la detalii, așadar trebuie să fii foarte atent la ceea ce spui și ceea ce faci.

Balanță

Balanța este cea mai fermecătoare zodie, însă te poate încurca foarte mult, fiindcă aceste persoane pot folosi farmecul pe care îl au, tocmai pentru a obține ceea ce vor. Cu toate acestea, Balanțele urăsc certurile și conflictele, așadar nu vei avea prea mari probleme cu ei, însă aceștia obișnuiesc să răbufnească atunci când nu te aștepți.

Scorpion

Scorpionii pun multă pasiune atunci când se îndrăgostesc și deși sunt firi romantice, această zodie este cea mai periculoasă. Nu doar că poate crea planuri cu adevărat malefice, ci și te poate dezamăgi exact atunci când nu ai fi crezut.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Săgetător

Un Săgetător nu știe niciodată ceea ce vrea cu exactitate, însă este capabil să îți promită ceva și apoi să nu se țină de promisiune.

Capricorn

Partea negativă a unui Capricorn iese la iveală atunci când intervine minciuna și înșelăciunea din partea ta. Această zodie ține foarte mult la propria demnitate și de aceea este important să nu o provoci. În momentul când îi vei trăda încrederea, Capricornul va face tot posibilul să îți facă rău.

Vărsător

Vărsătorul este cea mai puțin periculoasă zodie, fiindcă aceste persoane nu doresc răul nimănui. Se concentrează pe propria persoană întotdeauna, fără să le pese prea mult de ceea ce zic restul. De asemenea, aceste semne zodiacale sunt extrem de manipulatoare. Totuși, Vărsătorii se gândesc foarte rar la consecințele pe care le vor avea acțiunile lor.

Pești

cele mai rautacioase zodii
Cele mai răutăcioase zodii[Sursa foto: Freepik]

Chiar dacă sunt firi romantice și boeme, Pești tind să aibă o problemă ce îi poate enerva pe mulți. Atunci când se simt în pericol, persoanele născute sub acest semn zodiacal tind să exagereze lucrurile și uneori chiar să distorsioneze adevărul. Este important să știi cum să gestionezi astfel de situații, mai ales atunci când vrei să păstrezi o relație de lungă durată cu această persoană.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și interesante informații despre horoscop, ce să aștepți de la relațiile personale sau profesionale, precum și previziuni pentru săptămâna sau luna în curs.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Zodia pentru care norocul face parte din viață

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies