Cat de romantic este in functie de zodie? Cum isi manifesta iubirea in pat

Cat de romantic este in functie de zodie? Cum isi manifesta iubirea in pat
Cat de romantic este in functie de zodie? Cum isi manifesta iubirea in pat

Unii barbati se indragostesc usor, la prima vedere, altii isi analizeaza posibila partenera in detaliu inainte de a se lasa prada iubirii.

BERBEC
Este un iubit extrem de pasional si jucaus, caruia ii place sa joace rolul cuceritorului. Pentru Berbec, dragostea este ca o lupta, din care el iese, de obicei, invingator. Armele" lui sunt zambetul criminal, arta flirtului pe care o stapaneste perfect si acea aura de pericol care il inconjoara mereu. Crede in iubirea ideala si in parteneraperfecta si va astepta cu rabdare pana cand le va gasi. Cand gaseste persoana potrivita, se indragosteste pe loc si nu accepta NU ca raspuns, indiferent de cat de disponibila sau indisponibila este acea persoana.

"Vanatoarea" este ceea ce il incita pe Berbec si nu rufuza nicio provocare. Dimpotriva, cu cat un obiectiv este mai dificil, cu atat este mai incantat. Cele mai dulci "victorii" sunt cele impotriva unui oponent pe masura.

TAUR
De obicei precauti, Taurii uita de prudenta la primul semn de iubire. Este genul de barbat caruia ii place senzatia pe care i-o da iubirea si adora sa fie indragostit.
Daca poti penetra stratul acela de seriozitate al lui, vei descoperi un iubit pasional. Pentru el dragostea nu este un joc: o ia in serios si vrea exclusivitate. Nu indrazni sa ii sugerezi o relatie deschisa. Guvernat de planeta Venus, Tuarul este surprinzator de romantic atunci cand este intr-o relatie.

GEMENI
Sarmant, cuceritor si irezistibil, barbatul din Gemeni are standarde extrem de ridicate si isi ascunde cu abilitate adevaratele sentimente.
Tipul intelectualului, nativul din Gemeni nu apreciaza avalansa de sentimente pe care o declanseaza iubirea. Din acest motiv, se indragosteste rar. Este un iubit indraznet, cu un arsenal intreg de gesturi romantice.

RAC
Pentru barbatul din zodia Rac iubirea este misterul suprem si se afla in permanenta in cautarea ei. Cu toate astea, firea lui timida si suspicioasa il face sa se indragosteasca cu greu. Nu are incredere prea mare in oameni si trebuie sa fie sigur inainte de a se lasa prada iubirii.
Nu este genul de barbat care sa creada in dragoste la prima vedere. Cand intalneste persoana potrivita- lucru care se intampla rar, pentru ca este pretentios- se transforma intr-un romantic incurabil, care isi copleseste iubita cu flori, bomboane si dedicatii de dragoste.

LEU
Leii au tendinta de a amplifica orice emotie pana la extreme. Pentru ei, iubirea este un lucru spectaculos, dramatic si cutremurator. Se indragosteste des si puternic.De
fiecare data cand o face, crede ca este pentru ultima oara, ca in sfarsit si-a gasit sufletul pereche. Este un iubit devotat, loial si protector. Este romantic si are un sarm irezistibil.

FECIOARA
In iubire, barbatul nascut in Fecioara cauta perfectiunea. Gasirea iubirii ideale este unul dintre proiectele lui de suflet. Se va lasa prada sentimentelor iubirii doar dupa ce a analizat in detaliu care sunt argumentele pro si contra.
Este pragmatic si nu intelege dulcegariile romantice, asa ca nu te astepta la o cina cu lumanari si bomboane cu ciocolata din partea lui. Totusi, atunci cand este indragostit, toata viata lui se va organiza in jurul persoanei iubite: va face totul ca sa fie partenerul ideal. Este loial si ii place sa ajute.

BALANTA
Un romantic incorigibil, barbatul nascut in Balanta adora senzatia de a fi indragostit.
Pentru el a gasi iubirea inseamna a gasi armonia si echilbrul in viata. Este extrem de vulnerabil pentru ca iubeste cu toata inima. Se indragosteste usor. In dormitor, este un iubit generos. Vrea sa ii ofere placere partenerei. Se simte complet doar atunci cand este intr-o relatie.

SCORPION
Desi la prima vedere pare o fiinta lipsita de emotii, rece, calma si calculata, acesta nu este decat un lucru de suprafata. In adancul lui, Scorpionul traieste la intensitate maxima. Totusi, nu ii place sa isi expuna sentimentele. Iubeste puternic si pasional si ii schimba toata viata. Este un iubit atent si devotat, dar cam posesiv. Dar posesivitatea aceasta este modalitatea lui de a-si exprima iubirea. Dincolo de "raceala" lui exterioara, este o persoana sensibila si iubitoare.

SAGETATOR
Cand vine vorba de iubire, Sagetatorul nu isi rateaza niciodata tinta. Este jucaus, flirteaza mult si este intotdeauna in controlul situatiei. Este curios si deschis la experimente noi si nici o relatie a lui nu seamana cu alta. Trebuie sa inteleaga ce este dragostea inainte de a se indragosti. Sagetatorul poate avea uneori o dubla personalitate- acum poate fi un cuceritor si un seducator, peste cinci minute un barbat blazat si plictisit. Nu isi exprima sentimentele cu prea multa usurinta.

CAPRICORN
Barbatul nascut in zodia Capricorn trateaza dragostea ca pe un lucru serios. Nu ii place sa se joace sau sa flirteze cand vine vorba de iubire. Crede in dragostea adevarata si va astepta cu rabdare pana cand o va gasi. Are standarde extrem de ridicate si isi va analiza potentiala iubita in profunzime inainte de a face prima miscare. Este romantic si profund si cauta stabilitate intr-o relatie. Este un partener devotat, atata vreme cat iubita lui arata acelasi interes.

VARSATOR
Iubirea este un fel de joaca pentru barbatul din zodia Varsator. Isi abordeaza potentiala iubita intr-o maniera jucausa, seducand-o in mod calculat. Nu vei auzi des un Varsator spunand "Te iubesc", cel putin nu in modul traditional sau la momentul potrivit. Florile, ciocolata si cina la lumina lumanarii nu sunt pentru el. In schimb te poate surprinde cu o saritura cu parasuta sau cu o vacanta intr-o destinatie necomerciala. Desi nu ii place sa o spuna ca atare, iubeste sincer si pasional si ar face orice pentru jumatatea lui.

PESTI
Extrem de romantic, pentru nativul din Pesti iubirea este idealul suprem in viata. Iubeste cu sinceritate si pasiune, iar sentimentele lui sunt lipsite de egoism. Timid si taciturn, barbatul din zodia Pesti cel mai adesea nu isi abordeaza direct "prada", preferand sa testeze "apele" mai intai. Asteapta sa se iveasca ocazia perfecta ca sa faca un pas. Un Peste nu se va indragosti niciodata la prima vedere.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Sursa

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies