Cat de sexy este Anca Surdu. Poze incendiare cu vedeta Exatlon. Asa nu ai mai vazut-o pana acum

Cat de sexy este Anca Surdu. Poze incendiare cu vedeta Exatlon. Asa nu ai mai vazut-o pana acum
Cat de sexy este Anca Surdu. Poze incendiare cu vedeta Exatlon. Asa nu ai mai vazut-o pana acum

Anca Surdu face parte din concursul sportiv Exatlon Romania si are un palmares impresionant in gimnastica aerobica. Ea concureaza in Echipa Faimosilor pentru premiul de 100.000 de euro.

Putine persoane stiu ca ea are foarte multe medalii si este si un antrenor extraordinar de aerobic.

"Viata de sportiv de performanta vine la pachet cu multe experiente, de tot felul, care formeaza un caracter puternic si o mentalitate sanatoasa. Tocmai de aceea cred ca sportul, in general, ne pregateste excelent pentru a putea face fata provocarilor si schimbarilor din viata cotidiana si pentru a putea progresa, in orice aspect al vietii.

Pasionata fiind de sport, de miscare, noul meu obiectiv a devenit acela de a va transmite si voua din aceasta pasiune. De cand sunt in 'lumea fitnessului', caut sa ma dezvolt neincetat si sa fiu intr-un continuu progres, pentru ca imi doresc sa dau tot ce am mai bun pentru oameni cu care interactionez", spune Anca in propria prezentare.

Vezi fotografiile cu ea in GALERIA FOTO.

Anca Surdu are un corp foarte bine lucrat si nu a ezitat sa pozeze atunci cand antrena la sala.

Este una dintre cele mai iubite si frumoase concurente de la Exatlon.

Exatlon Romania este un concurs sportiv care a furat inimile romanilor. Poate sa fie urmarit doar la Kanal D, de sambata pana miercuri, de la 19:45.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies