Cât de ușor iartă Andreea Bălan și motivul pentru care trece peste greșelile oamenilor din viața ei. “Mulți oameni în spate care mi-au greșit, pe care nu credeam vreodată că o să îi iert.”

Cât de ușor iartă Andreea Bălan și motivul pentru care trece peste greșelile oamenilor din viața ei. “Mulți oameni în spate care mi-au greșit, pe care nu credeam vreodată că o să îi iert.”
Cât de ușor iartă Andreea Bălan și motivul pentru care trece peste greșelile oamenilor din viața ei. “Mulți oameni în spate care mi-au greșit, pe care nu credeam vreodată că o să îi iert.”

Andreea Bălan a vorbit despre motivul pentru care iartă oamenii din viața ei, oricât de mult i-ar fi greșit.

Andreea Bălan, cunoscuta și îndrăgită artistă, cu o carieră de succes și mulți ani de activitate pe scenă, are mereu apariții cu zâmbetul pe buze și este de fiecare dată plină de viață atunci urcă pe scenă. Invitată în cadrul Un podcast MISTO by Bursucu, artista a vorbit despre numeroase aspecte din viața ei personală și profesională, iar întrebată dacă există vreun om pe care nu a reușit să-l ierte, aceasta a mărturisit că nu există în viață să nu faci asta.

Andreea este de părere că atunci când nu ierți, vii în spate cu un bagaj emoțional, iar legătura energetică și partea nevindecată cu acea persoană te va opri din a găsi persoanele potrivite în jurul tău și de a întâlni oportunitățile vieții tale.  “Nu există să nu ierți. Pentru că a nu ierta înseamnă că mai ai un bagaj. Tu ești nefericită dacă nu ierți, oricât de greu ți-ar fi, trebuie neapărat să ierți.
Tu stai cu ranchiuna și nu îl ierți, iar el își vede de viață, dar tu ai legătura energetică cu acea persoană și tu ai în tine o parte nevindecată, neagră, care după se oglindește în exterior și nu știi de ce te îmbolnăvești, de ce nu-ți apare persoana potrivită, de ce nu îți apare oportunitatea potrivită, de ce exteriorul tău nu-i așa cum ți-ai dorit.”,
a povestit Andreea Bălan.

Cât de ușor îi este Andreei Bălan să ierte oamenii din viața ei

Citește și: Andreea Bălan vorbește despre situația financiară din relația de cuplu: „Nu am avut niciodată banii la comun. Nu prea am avut bărbați bogați. Victor este singurul bărbat bogat cu care eu sunt.”

Andreea Bălan
Andreea Bălan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Mama Andreei Bălan, femeia din spatele succesului artistei: „Mi-am dat seama că o femeie de carieră fără ajutor, nu poate să aibă carieră. Ține casa, are grijă de fetițe. Ea este stâlpul.”

Artista a mai mărturisit că aceasta este cea mai mare lecție pe care noi trebuie să o învățăm și să fim capabili să iertăm, oricât de mare ar fi greșeala persoanei de lângă noi.

A reușit să ierte oameni despre care nu credea că poate să facă acest lucru, însă a făcut numeroase meditații și a lucrat cu ea pentru a ajunge în acest punct.  “Trebuie să ierți oricât de greu ți-ar fi. Asta este cea mai mare lecție pentru care noi ne încarnăm și venim pe pământ. Iertăm oamenii care ne-au greșit, oricât de mare și de gravă ar fi greșeala. Îți spun eu, cu mulți oameni în spate care mi-au greșit, pe care nu credeam vreodată că o să îi iert.
Am făcut meditații peste meditații și am lucrat cu mine ca să pot să-i iert pe toți și să le urez de bine. Asta e cel mai important. Nu că îi ierți, trebuie în mintea ta să vezi binele și să crezi cu adevărat, nu așa. Trebuie să le urezi binele cu toată ființa.”,
a mai spus artista.

Citește și: Cine este actorul care îi dă viață lui Yaman, protagonistul din „Inimă rebelă”. Acesta a câștigat inimile telespectatorilor în serialul „Totul pentru familia mea”- kanald.ro

Citește și: Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor- stirilekanald.ro

Andreea Bălan
Andreea Bălan[Sursa foto: Facebook]

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cum a reușit Andreea Bălan să îl ierte pe tatăl său? „Noi până nu iertăm, suntem legați energetic de persoana respectivă. După tata, am continuat.”.

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

2 date calendaristice din luna septembrie 2024 care aduc schimbări semnificative în viața fiecărui semn zodiacal

Moneda cu chipul lui Cristiano Ronaldo! Portugalia va lansa moneda de 7 euro cu chipul fotbalistului | Foto

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies