Cât este de sexy Faimoasa Ana Georgescu de la Exatlon! E ”reclamă” pentru sport

Cât este de sexy Faimoasa Ana Georgescu de la Exatlon! E ”reclamă” pentru sport
Cât este de sexy Faimoasa Ana Georgescu de la Exatlon! E ”reclamă” pentru sport

Ana Georgescu a fost una dintre cele mai bune concurente din echipa Faimoșilor celui de-al doilea seozn al Exatlon România, fosta gimnastă remarcându-se însă și pentru zâmbetul inconfundabil pe care îl afișa chiar și în momentele dificile din competiția fenomen de la Kanal D.

Ana Georgescu fost unul dintre cei mai buni concurenți din sezonul al doilea Exatlon, dar s-a văzut obligată să părăsească concursul din cauza accidentărilor, ea întorcându-se în România pentru a fi operată, de urgență, la genunchi.

Citeste si: Astazi, la “Exatlon”, competitia atinge cote alarmante. Tot astazi vom afla cum evolueaza relatia tensionata dintre Roxana Vancea si Giani Kirita

Citeste si: Doua concurente carismatice si puternice au intrat in competitia "Exatlon": Roxana Vancea, in echipa Faimosilor, si Diana Sentes, in cea a Razboinicilor. Editia "Exatlon" de aseara a plasat Kanal D pe locul doi, pe toate targeturile

Citeste si: Inca doi campioni intra in Echipa Faimosilor la EXATLON! Despre cine este vorba

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

După o perioadă scurtă de recuperare, Faimoasa Ana Georgescu a  revenit la ocupația sa de bază, cea de antrenoare de Zumba, frumoasa fostă concurentă de la Exatlon plimbându-se în toataă lumea pentru a susține cursuri și pentru a face demonstrații.

Cu toate acestea, în ciuda programului extrem de încărcat pe care îl are, Ana Georgescu a reușit să ajungă și pe Litoralul românesc pentru câteva zile de relaxare și de distracție. Iar acolo, în momentul în care a renunțat la haine sport cu care este văzută mai tot timpul în favoarea unui costum de baie, Ana Georgescu a devenit una dintre cele mai bune argumente pentru a face sport. Iar asta pentru că, în ciuda faptului că nu a trecut pragul medicilor esteticieni pentru a dobândi formele pe care le visează mai toate fotomodelele, Ana Georgescu dezvăluind un corp tonifiat perfect
pe care, din decență, nu s-a grăbit să îl expună în vreun costum de baie cum poartă vedetele momentului, preferând chiar, la un moment dat, sîă își asundă șoldurile chiar dacă nu au fost atinse de picătură de celulită.

 

Ana Georgescu s-a retras de la Exatlon din cauza unei accidentări la genunchi

 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 Ana Georgescu a povestit ca vreme de trei săptămâni a jucat accidentată, însă, sportivă fiind, este obişnuită să concureze cu durere. ”Mi se părea inutil să mai aduc în discuţie încă o problemă, în echipa noastră. Am jucat până când nu am mai putut. Eu nu sunt obişnuită să mă plâng, nu aştept să se plângă alături de mine. Noi vorbim despre o accidentare care s-a agravat, însă au fost numeroase accidentări mai puţin serioase, dar care pot duce la probleme.

Este posibil să dansezi accidentat, cum a fost posibil să intru pe traseu cu genunchiul accidentat. M-a durut acuzaţia pentru că nu sunt o persoană care să faca asta, a fost putin dureros. Ea nu a crezut că cineva ar putea să alerge cu dureri, ea nu ar putea să facă asta, apoi a înteles", a spus pe atunci Ana Georgescu.

Antrenoare de Zumba, Ana Georgescu are o carieră de invidiat.

A început gimnastica ritmică la vârsta de 3 ani, la inițiativa părinților, ulterior reușindă să câștige nu mai puțin de 70 de medalii, dintre care 40 de aur. La vârsta de 17 ani s-a făcut antrenor de fitness, iar acum predă Zumba, multe vedete alegând să lucreze cu Ana Georgescu pentru a avea un corp perfect.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies