Cat investesti in ochelarii tai de soare, avand in vedere ca ei iti protejeaza sanatatea ochilor?

Cat investesti in ochelarii tai de soare, avand in vedere ca ei iti protejeaza sanatatea ochilor?
Cat investesti in ochelarii tai de soare, avand in vedere ca ei iti protejeaza sanatatea ochilor?

Ochelarii de soare sunt asociati de foarte multe ori ca accesorii cu mare trecere in randul celor pasionati de fashion. Influenceri, trendsetteri, actori sau celebritati marcante, toate dau startul in materie de modele purtabile sau de ce nu, extravagante si Incurajeaza deopotriva sa se incerce pe cat posibil iesirea din anonimat intr-un fel sau altul.

Asadar, ochelarii de soare trebuie sa reprezinte o stare, un mod asumat de viata, o incadrare aparte in peisajul contemporan.

Marcile de top fabricante au mai inlaturat din imaginea inaccesibila, iar astazi (poate mai mult ca oricand) unui model de ochelari asociat cu o persoana faimoasa sau un curent, i se poate gasi si varianta mai usor de cumparat, cu game pentru bugete ceva mai reduse.

Ce poate determina cresterea pretului?

Adevaratii pasionati vor recunoaste ca detin colectii cu cateva zeci sau sute de perechi de ochelari de soare.

Achizitionati in timp sau dupa cine stie ce licitatii, colectionarii cu dare de mana vor sti sa aprecieze valoarea cu adevarat si niciodata nu vor considera ca poate fi un pret prea mare pentru o pereche pe care si-o doresc atat de mult.
Modelul aviator (probabil cel mai iconic model copiat) si tipul cat eye stau marturie in acest sens si au impulsionat trendurile rapid odata cu purtarea lor de catre vedete ca Tom Cruise, Jennifer Aniston, Audrey Hepburn si Marilyn Monroe.  
 

Ochelarii Polaroid au si avantajul de a avea in interiorul lentilei o folie subtire polarizata.

Este important de stiut ca acest filtru polarizat nu permite razelor de lumina orientate orizontal sa ajunga pana la ochi. Asadar, sunt blocate razele care se reflecta direct si orbitor din diverse suprafete ca: apa, nisipul ori zapada.

Prin urmare, atuul incontestabil al folosirii ochelarilor de vedere cu lentile polarizate se refera pe de o parte la blocarea reflexiilor orbitoare si de cealalta parte, la crearea unui confort deosebit in cazul purtarii frecvente. Pentru sanatatea ochilor tai, este bine sa achizitionezi ochelari cu lentilele polarizate. S-a demonstrat ca acestea reduc stralucirea soarelui cu o eficienta de zece ori mai mare decat cea oferita de ochelarii de soare normali.


Completand ideea si mai in detaliu, se poate afirma ca investitia intr-o pereche de ochelari de soare poate insemna si in aceeasi masura si alegerea modelului potrivit, in functie de anumite particularitati. Perechea potrivita trebuie sa completeze si sa avantajeze forma fetei. Moda reprezinta un factor de care este bine sa tii cont, dar cel mai bine este ca modelul ales sa aiba componente utile, care sa iti complimenteze armonios fata si din care reiasa corect trasaturile.

Poti sa investesti intr-o pereche de ochelari cu o forma clasica daca vrei sa ii ai si peste ani sau poti opta pentru modele ceva mai extravagante daca stilul tau are nevoie de asemenea accesorii. Si daca la rame imaginatia se poate duce catre idei foarte ingenioase, nu uita ca lentila este cea mai importanta pentru vederea ta.

Majoritatea ochelarilor de soare polarizati vin la pachet si cu o suprafata de testare a lentilei.

Poti face verifica si tu acest lucru folosind ecranul unui smartphone sau cautand cat mai multe informatii pe site-urile de specialitate.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Materiale de calitate - iată cum aparatele de sitare joacă un rol vital în domeniul construcțiilor

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies