„Cât o să mai pot duce formula asta.” Simona Gherghe a făcut declarații mai puțin așteptate despre copiii săi

„Cât o să mai pot duce formula asta.” Simona Gherghe a făcut declarații mai puțin așteptate despre copiii săi
„Cât o să mai pot duce formula asta.” Simona Gherghe a făcut declarații mai puțin așteptate despre copiii săi

Simona Gherghe este o personalitate din televiziune, căsătorită și mamă a doi copii, reușind să gestioneze cu succes viața profesională și cea de familie.

Aceasta a dat naștere la doi copii, Ana și Vlad, și consideră că nu există nimic mai împlinitor decât să își crească copiii.

Citește și: „Analizele lui Vlad erau extrem de proaste.” Simona Gherghe, îngrijorată pentru fiul ei. Ce s-a întâmplat cu micuțul

Simona Gherghe a făcut declarații mai puțin așteptate despre copiii săi

Fiind mamă a doi copii mici și de vârste apropiate, Simona Gherghe conștientizează că rolul de părinte nu este deloc ușor.

Pe lângă faptul că aduce bucurie și împlinire, apar și greutăți, stres și responsabilități.

Copiii ei sunt plini de energie și de dorința de a explora, juca și alerga. Acestea sunt caracteristicile copiilor, dar pentru părinți, cum ar fi Simona Gherghe și soțul ei, acestea pot fi epuizante și copleșitoare.

Este dificil să ai mereu ochii pe Ana și Vlad și să fii mereu atent la nevoile și dorințele lor.

Cu toate acestea, prezentatoarea TV spune că, în fiecare seară, după o astfel de zi plină de acțiune, realizează cât de norocoasă este să aibă doi copii sănătoși și fericiți.

La început, se gândea că trebuie să schimbe tactica atunci când vine vorba de somnul copiilor, dar acum știe că aceste momente sunt trecătoare și că va duce dorul lor atunci când vor crește mai mari.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Simona Gherghe a dezvăluit că obișnuiește să își adoarmă ambii copii în același timp, apoi îl mută pe fiul său mai mic, Vlad, în propria sa cameră. Această rutină a devenit din ce în ce mai dificilă de realizat, deoarece Vlad crește și devine din ce în ce mai greu de mutat, în timp ce prezentatoarea TV a avut o fractură de coastă în trecut, ceea ce face procesul și mai dureros pentru ea.

Simona Gherghe a făcut declarații mai puțin așteptate despre copiii săi
Simona Gherghe a făcut declarații mai puțin așteptate despre copiii săi[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Simona Gherghe, enervată la culme! Ce a pățit în aeroport, înainte de a merge în vacanță

Simona Gherghe, despre copiii ei

Simona Gherghe este conștientă că momentele în care își adoarme copiii în brațe sunt neprețuite și că în curând vor trece. Cu toate acestea, ea este hotărâtă să se bucure de fiecare moment și să le ofere cât mai multă dragoste și tandrețe copiilor săi, chiar dacă uneori este epuizată.

Vedeta spune că va face tot ce îi stă în putință să îi țină la piept, să îi adoarmă și să se joace cu ei, pentru că aceste momente sunt cele mai frumoase și cele mai importante din viața ei de mamă.

„Un gând, la ceas de noapte bună. Serile noastre sunt haos. Un taifun de energie, fix în clipele alea când te gândești că am putea să ne așezăm și noi liniștiți în pat, după o zi întreagă de alergat pe afară, joacă, biciclete și plimbări.

Până la povestea de seară, parcă se adună în ei toată joacă din lume ce trebuie consumată acum-acum. Cu greu reușim să-i potolim. Așa că scenele alea cu vorbe în șoaptă, cu oameni și copii calmi sunt doar în filme. Cel puțin în familia noastră atât de energică seară. Încă îi adorm în același pat, în camera Anei, pe amândoi odată. Vorbim pe întuneric, mult, mult, mult, până îi simt că nu mai pot și alunecă în somn.
Vlad în dreapta, Ana în stânga. De multe ori mă gândesc cât o să mai pot duce formula asta de somn, pentru că apoi îl car pe Vlad, adormit, în patul din camera lui. Și deja e destul de greu, mai ales pentru coasta mea fracturată în ianuarie. Și în seară asta mi-am dat răspunsul: cât de mult se va putea, cât de mult vor vrea și ei. Le simțeam căpșoarele calde pe umerii mei, mirosul acela de copii, mirosul fericirii, și mi-am dat seama că nu-mi doresc nimic mai mult. Cu umerii amorțiți, mi-am imaginat serile lor de adolescenți, cu uși închise, stânjeniți de gesturile de afecțiune ale părinților. Trăiesc clipa. Vreau să le trăiesc anii, să nu mă mai gândesc cât și cum. Suntem aici, acum. Și aici, acum, aleg să adorm copiii pe umerii mei, să-i adulmec, să-i las să se bucure de brațele și căldura mamei. Asta e iubirea. Asta e fericirea!”,
a scris Simona Gherghe, pe paginile sale de socializare.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Simona Gherghe a făcut declarații mai puțin așteptate despre copiii săi
Simona Gherghe a făcut declarații mai puțin așteptate despre copiii săi[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Simona Gherghe, enervată la culme! Ce a pățit în aeroport, înainte de a merge în vacanță

 

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Simona Gherghe, enervată la culme! Ce a pățit în aeroport, înainte de a merge în vacanță

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies