Cat timp doare despartirea? Ce spun femeile

Cat timp doare despartirea? Ce spun femeile
Cat timp doare despartirea? Ce spun femeile

De cat timp avem nevoie sa trecem peste o despartire? Depinde de fiecare dintre noi, de sentimentele pe care le-am investit in relatie, de ceea ce am simtit si poate inca mai simtim fata de cel pe care l-am iubit sau il mai iubim.

Ca mai toate femeile care se despart de iubitii lor, am facut si cateva schimbari de look, in sensul ca mi-am schimbat coafura, am inceput sa fac sport, mi-am schimbat chiar si stilul vestimentar.

Am facut schimbari 'sanatoase', care m-au ajutat sa trec mai usor peste dificultatile de moment. Ma simteam bine, pana am aflat ca el si-a gasit pe cineva.

Dintr-o data, mi-am dat seama ca viata fara el nu mai este atat de 'roz'. De atunci, sunt foarte trista si simt ca nu pot sa imi mai revin. Credeam ca am trecut peste aceasta despartire, iar sentimentele pe care le aveam fata de el s-au stins de mult timp si nimic din ce ar face nu m-ar afectat. M-am inselat amarnic!

Stiu ca nu am cum sa fug de aceasta tristete si fiecare zi care trece imi pare ca doare din ce in ce mai mult.

Am rup orice legatura cu el, dar este in van... Nu pot sa il uit! Cat timp va mai dura aceasta suferinta?", cauta raspunsul Ramona.

citeste continuarea aici



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Mananca sanatos! Ce sunt carbohidratii, proteinele si lipidele si in ce alimente se gasesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies