Cat timp poti sa pastrezi ouale rosii de Paste in frigider! Sigur nu stiai!

Cat timp poti sa pastrezi ouale rosii de Paste in frigider! Sigur nu stiai!
Cat timp poti sa pastrezi ouale rosii de Paste in frigider! Sigur nu stiai!

Medicii avertizează că ouăle fierte nu pot fi păstrate pentru consum un timp îndelungat.

Ouăle fierte cu coajă rezistă doar o săptămână în frigider, fără ca persoana care le consumă să rişte probleme de sănătate, potrivit Adevărul.

Ouăle crude rezistă în frigider până la 4-5 săptămâni, în timp ce durata de păstrare a ouălor fierte scade considerabil.

În cazul în care coaja ouălor este înlăturată după fierbere, acestea rezistă în jur de cinci zile tot în frigider, scrie Dcnews.ro.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Saptamana Luminata! Ce nu ai voie sa faci in a doua si a treia zi de Paste! E pacat URIAS!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies