Cât trebuie să scoți din buzunar pentru un miel din stâna familiei Sterp. Mama Geta a dezvăluit cât costă un kilogram de carne

Cât trebuie să scoți din buzunar pentru un miel din stâna familiei Sterp. Mama Geta a dezvăluit cât costă un kilogram de carne
Cât trebuie să scoți din buzunar pentru un miel din stâna familiei Sterp. Mama Geta a dezvăluit cât costă un kilogram de carne

Mama Geta a dezvăluit cât costă un kilogram de carne de miel de la stâna familiei.

Mama Geta este cunoscută pentru afacerile din zona Hațegului, iar familia Sterp este îndrăgită pentru toată munca depusă în creșterea animalelor și pregătirea mâncării tradiționale din zonă.

Cât costă un kilogram de carne de miel de la stâna mamei Geta

Citește și: Geta Sterp, întâlnire neașteptată în timp ce stătea cu oile pe drum! Tânăra a povestit totul în mediul online, după ce a vorbit cu soțul său: „A trecut un băiat pe lângă mine cu o mașină.”

Getuța Sterp
Getuța Sterp[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Geta Sterp, panică de zile mari odată cu furtuna de aseară! Ce a învățat sora lui Culiță din această întâmplare: „Am zis că ne zboară cu tot cu casă.”

Sărbătorile pascale bat la ușă, așa că mama Geta, cunoscută pentru munca la stână, a dezvăluit cât trebuie să scoți din buzunar dacă îți dorești să ai pe masa de sărbători un preparat

din miel. Familia cunoscutul interpret, Culiță Sterp, împarte de fiecare dată cu urmăritorii toate momentele din familie, dar și cele legate de muncă, iar Getuța este implicată cu totul în acest tip de activitate și nu ezită mereu să scoată în evidență care este întreg procesul până la un produs finit.  „Noi avem câteva sute de oi, la stână, două turme, e muncă multă.
Se vinde bine carnea de miel, mai ales de vreo 5 ani, se dă bine în tot cursul anilor. Anul acesta carnea de miel nu trebuia să fie mai scumpă, pentru că porumbul s-a ieftinit, a scăzut după ce a fost adus și din Ucraina. 
Dimpotrivă, carnea trebuia să scadă cu 10 lei kilogramul. Anul trecut un kilogram de porumb era vreo 1,4 lei, în 2024 l-am luat cu 0,7 lei, la jumătate de preț. 
Carnea de miel s-a scumpit pentru că cerința e mare, iar oferta este mică, s-au împuținat în țară turmele de oi”, a povestit mama Geta, conform  Playtech.ro.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mama Geta a decis să nu urce prețul cărnii de miel în acest an

Mama Geta și Getuța
Mama Geta și Getuța[Sursa foto: Facebook]

Prețurile au crescut la aproape toate alimentele, iar mâncarea tradițională, alimentele bio sau animalele crescute în curte și-au crescut considerabil prețul față de anii trecuți. Cu toate acestea, mama Geta nu a vrut să sară de prețul pieții și să nu vândă produsele cu o diferență foarte mare față de anii trecuți, pentru a-și putea permite orice buzunar.

“Dacă la piață un kilogram de carne de miel costă cam 60 de lei, noi îl dăm, de acasă, cu 45-50 de lei kilogramul”, a mai spus mama Geta.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Geta Sterp, panică de zile mari odată cu furtuna de aseară! Ce a învățat sora lui Culiță din această întâmplare: „Am zis că ne zboară cu tot cu casă.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies