Cătălin Botezatu ar face un copil cu Bianca Drăgușanu: „E o femeie frumoasă, e o femeie mișto”

Cătălin Botezatu ar face un copil cu Bianca Drăgușanu
Cătălin Botezatu ar face un copil cu Bianca Drăgușanu

Cătălin Botezatu a declarat în urmă cu ceva timp că ar face un copil cu Bianca Drăgușanu, fosta lui iubită.

Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu au format un cuplu controversat timp de câțiva ani. Despărțirea lor nu a fost una lipsită de controverse și de acuzații publice, încă, ulterior cei doi foști iubiți au ajuns să fie buni prieteni.

Cătălin Botezatu este cel care a adus-o pe Bianca drăgușanu în primele pagini ale presei și a lansat-o în lumea showbiz-ului. Frumoasa blondină și-a făcut un nume și este acum una dintre cele mai admirate și controversate vedere din România.

Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu au rămas în relații bune și, de-a lungul anilor, nu au vorbit urât unul despre celălalt. Mai mult, celebrul deisgner i-a luat apărarea fostei lui iubite de fiecare dată când ea a fost criticată pentru alegerile făcute în viața personală.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, atac furibund la adresa iubitei lui Alex Bodi! A făcut-o praf pe Daria Radionova: „Scroafă cu aere de divă”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Victor Slav după despărțirea de Alex Bodi?! Cum s-a dat de gol

Cătălin Botezatu ar face un copil cu Bianca Drăgușanu
Cătălin Botezatu ar face un copil cu Bianca Drăgușanu

Cătălin Botezatu ar face un copil cu Bianca Drăgușanu

În urmă cu ceva timp, Cătălin Botezatu a declarat, mai în glumă, mai în serios, că a luat în considerare să facă un copil cu Bianca Drăgușanu.

„Nu am avut timp. Într-o relaţie nu este loc de doi oameni celebri... De trecut numai de bine. Aş fi făcut un copil cu ea pentru că e o femeie frumoasă, e o femeie mişto... Ar fi ieşit un copil frumos. Dar niciodată nu spune niciodată. Adevărul este că depinde doar de mine. Glumesc! Bianca este o femeie extraordinară care a avut multe de învăţat de la mine, care demonstrează că poate.

Mai departe... voi, publicul, sunteţi judecătorii”,  a declarat Cătălin Botezatu pentru Viva în urmă cu mai bine de un an.

Cătălin Botezatu ar face un copil cu Bianca Drăgușanu
Cătălin Botezatu ar face un copil cu Bianca Drăgușanu



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies