Cătălin Botezatu, declaraţie absolut şocantă despre noua relaţie a Biancăi Drăguşanu! Designerul a spus lucrurilor pe nume

Cătălin Botezatu, declaraţie absolut şocantă despre noua relaţie a Biancăi Drăguşanu! Designerul a spus lucrurilor pe nume
Cătălin Botezatu, declaraţie absolut şocantă despre noua relaţie a Biancăi Drăguşanu! Designerul a spus lucrurilor pe nume

Botezatu, declaratii incredibile despre relatia Biancai. Ce a spus ca ii leaga pe cei doi.

 

Cătălin Botezatu este un bărbat tranşant, care vorbeşte deschis despre femeile din viaţa lui, dar şi despre ce se întâmpla în relaţiile lor cu alţi bărbaţi.

 

Sunt de notorietate părerile designerului despre idila controversată a Biancăi Drăguşanu cu fotbalistul Adi Cristea, pe care îl considera total nepotrivit pentru ea, dar şi opinia pe care o avea despre Victor Slav, pe care îl apreciază!

Nu este tipul cu care Bianca va rămâne ”, au fost cuvintele lui care, din pacate, în timp s-au adeverit.

Botezatu, declaraţii incredibile despre relaţia Biancăi. "Cine spune că sexul nu contează e ipocrit" 

Acum, cand frumoasa femeie are o alta relaţie, cu un om de afaceri, Alex Bodi, cu o carte de vizită controversată, Cătălin este la fel de sincer şi deschis să-şi spună părerea.

 

Creatorul de modă e de părere că între doi oameni pot exista atracţii pe care n-ai cum să le înţelegi dacă eşti un om superficial.

 

 

 

" Există tot felul de chimii între doi oameni şi nu au neapărat legătură cu frumuseţea sau cu vârsta...Poate Bianca şi noul ei iubit se potrivesc de minune din punct de vedere sexual, poate şi-o trag rău de tot toată ziua.

Şi asta e foarte misto! Cine spune că sexul nu contează e ipocrit. Sau, cine ştie, poate Bianca şi noul iubit au găsit o frecvenţă din alt punct de vedere sau poate vrea să diversifice...", a declarat Bote pentru WOWbiz.ro.

 

C.I

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Horoscop zilnic SÂMBăTĂ 3 NOIEMBRIE 2018. Luna în Fecioară continuă să ne dea teme!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies