Cătălin Botezatu, declaraţie ŞOCANTĂ despre sex. Niciun bărbat din showbiz nu a mai recunoscut asta VIDEO EXCLUSIV

Cătălin Botezatu, declaraţie ŞOCANTĂ despre sex. Niciun bărbat din showbiz nu a mai recunoscut asta VIDEO EXCLUSIV
Cătălin Botezatu, declaraţie ŞOCANTĂ despre sex. Niciun bărbat din showbiz nu a mai recunoscut asta VIDEO EXCLUSIV

Cătălin Botezatu, declaraţie ŞOCANTĂ despre sex. Uite ce a putut să spună despre femeile din showbiz.

Cătălin Botezatu a vorbit deschis despre viaţa lui sentimentală, despre femeile celebre pe care le-a iubit, dar şi despre experienţele lui sexuale tumultuoase.

Creatorul de modă nu s-a sfiit să spună că nu este străin de bordelurile de lux din străinătate şi nici de orgiile pe care mulţi din showbiz le-ar practica, dar puţini recunosc.

Cătălin Botezatu, declaraţie ŞOCANTĂ despre sex. "Dacă nu te f..., te duci la altul"

De curând, designerul a răbufnit şi ne-a spus că nu mai suportă femeile din lumea mondenă care se comportă ca "neprihănitele" dar în realitate sunt înnebunite după sex şi işi înşală la tot pasul soţii sau iubiţii.

" Eu sunt un om sincer, după cum ştiţi. Vorbesc fără perdea, am mai spus că pentru mine sexul e cel mai important într-o relaţie. Bărbaţii să ştiţi că recunosc asta! Femeile însă, unele dintre ele, care fac sex pe unde apucă şi îl introduc cu ambele mâini, spun că pentru dânsele contează cel mai mult sufletul şi comunicarea...Da,

da, şi când trece pe lângă ele unul care arată bine, le colcăie hormonii. Altfel, ele, mititelele sunt nişte "coco miţi" finuţe şi delicate. Sincer acum, chiar dacă ai un bărbat bun, cult, atent, care îţi arată lumea, dar nu te f..., te duci la altul.", a declarat Bote pentru WOWbiz.ro.


C.I. 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cum să îţi faci bucle lejere cu o sticlă într-un minut! Trucul Hudei Kattan

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies