Cătălin Botezatu, despre bărbații din viața Biancăi Drăgușanu: "Ea asta și-a dorit"

catalin botezatu declaratii despre bianca dragusanu
Cătălin Botezatu a declarat că Bianca Drăgușanu poate reveni în viața lui oricând dorește

Cătălin Botezatu a recunoscut faptul că Bianca Drăgușanu a avut parte de bărbați buni în viața ei, însă nu s-a mulțumit cu atât. Ce a declarat celebrul designer?

Cătălin Botezatu recunoaște că Bianca Drăgușanu este judecată pentru operațiile estetice la care a apelat de-a lungul timpului, însă asta nu diminuează dorința bărbaților de a o avea alături, indiferent dacă aceștia recunosc sau nu. De altfel, designerul a vorbit și despre foștii soți ai vedetei.

Cătălin Botezatu, despre foștii bărbați din viața Biancăi Drăgușanu

Cătălin Botezatu susține că ușa lui va fi mereu deschisă pentru Bianca Drăgușanu, indiferent în ce etapă a vieții se va găsi vedeta.

”Ea asta și-a dorit după ce noi doi ne-am despărțit și eu am spus tot timpul și îmi asum: Bianca poate să bată la ușa mea oricând, pentru că ușa mea va fi deschisă pentru ea și o voi susține oricând din toate punctele de vedere”, a declarat Cătălin Botezatu.

Citeste si: Cătălin Botezatu a ajuns din nou pe patul de spital: "Sunt aici pentru..."

bianca dragusanu
Cătălin Botezatu a declarat că toți bărbații o doresc pe Bianca Drăgușanu, indiferent dacă recunosc sau nu[Sursa foto: Instagram Bianca Dragusanu]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cătălin Botezatu susține că Victor Slav este un om bun, însă viața Biancăi Drăgușanu nu se potrivește cu cea a fostului soț.

”Da, dar era prea pâinea lui Dumnezeu. Ei îi trebuie o viață trepidantă”, a precizat Botezatu.

Citeste si: Ce spune Cătălin Botezatu despre transformarea Biancăi Drăgușanu? „Nu-mi place că exagerează cu mărirea buzelor, dar nu e o păpușă gonflabilă!”

Cât despre cel de-al doilea soț al vedetei, Cătălin Botezatu recunoaște că l-a cunoscut și nu știe care au fost problemele între cei doi.

catalin botezatu bianca
Cătălin Botezatu nu se sfiește să recunoască faptul că o apreciază pe Bianca Drăgușanu[Sursa foto: Instagram Catalin Botezatu]

”Da, și el e un băiat bun, cu bune, cu rele.

Eu l-am cunoscut, este un băiat extraordinar, nu știu acum ce s-a întâmplat între ei”, mai spune Cătălin Botezatu.

” E nevoie să fie ea în centrul atenției, să fie ea importantă, divă. Eu mă bucur că și-a făcut o afacere care merge, a demonstrat că poate să fie o mamă extraordinară. Eu am luat-o neoperată, n-avea nicio operație. Pe urmă, într-adevăr, cred că la nas și-a făcut ceva.

Face sport, și-a pus silicoane..păi și-au pus toate silicoane. Toate fetele din generație vor să fie ca Bianca Drăgușanu și toți bărbați vor să o...dar zic, nu-mi place, mă, că e siliconată. Dar ar vrea! Ipocrizia”, a completat designerul.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

De ce se ceartă, de fapt, Zanni și Elena Marin la Survivor România?!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies