Cătălin Botezatu, despre cum a trecut peste diagnosticul de cancer: „A fost cel mai greu moment”

Cătălin Botezatu a avut cancer
Cătălin Botezatu, jurat la Bravo, ai stil! Celebrities

Ce a făcut designerul după ce a aflat că are cancer. Cum a trecut peste acest moment și cine i-a fost alături în această bătălie.

După ce a trecut prin cele mai grele momente și a fost la un pas de moarte, juratul de la Bravo, ai stil! Celebrities, Cătălin Botezatu, a povestit cum a reușit să treacă peste acest impas din viața sa.

Puțină lume știe faptul că în urmă cu un an Cătălin Botezatu a trecut prin cele mai dificile momente din viața sa. După ce a învins cancerul și a renăscut, îndrăgitul jurat de la Bravo, ai stil! Celebrities a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV cum a putut să treacă peste tot ce s-a întâmplat în viața

sa.

”Oamenii trebuie să „supraviețuiască” și să aibă răbdare. Numai prin credință. Eu sunt un tip credincios, mă rog lui Dumnezeu și îi mulțumesc pentru fiecare dimineață. Eram pe patul de moarte și mă rugăm, mă gândeam că voi învinge. Acela a fost cel mai greu moment din viața mea. Am avut prieteni alături de mine care m-au susținut.”, a declarat el pentru Antena Stars.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Catalin Botezatu
Catalin Botezatu cancer[Sursa foto: Captură YouTube]

Cum a aflat Cătălin Botezatu că are cancer

Anul trecut, Cătălin Botezatu a dezvăluit cum a aflat că are cancer și cum viața sa s-a schimbat la 180 de grade în numai o secundă.

„Stai liniștit așa și, dintr-odată, te trezești că, în urma unei simple analize și a unui simplu apendic inflamat, afli că ai o tumoare de natură cancerigenă, ai cancer.

Efectiv, în momentul acela, poate alți oameni ar fi reacționat negativ, ar fi plâns, ar fi urlat. Eu doar am întrebat: „Care e următorul pas? Pentru că eu cred că, în astfel de momente, oamenii trebuie să fie pozitivi și să găsească soluții. Eu nu am privit boala asta ca pe una fatală. M-am și ferit să îi spun numele, spuneam că am niște tumori, că sunt niște celule rele, cred că era o formă de negare cumva în subconștientul meu”, a declarat creatorul de modă.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Catalin Botezatu iubeste nebuneste! Cine i-a schimbat complet viata vedetei Kanal D

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies