Cătălin Botezatu despre Mama Zina: „Aș vrea să mă duc să o văd, sper să nu fie pentru ultima oară”

Cătălin Botezatu despre Mama Zina: „Aș vrea să mă duc să o văd, sper să nu fie pentru ultima oară”
Cătălin Botezatu despre Mama Zina: „Aș vrea să mă duc să o văd, sper să nu fie pentru ultima oară”

Designerul Cătălin Botezatu este marcat de tot ce se petrece cu Zina Dumitrescu în ultimul timp. Starea de sănătate a celebrei creatoare de modă s-a degradat mult.

Zina Dumitrescu, în vârstă de 82 de ani, se află de câțiva ani la azil, la Ghermănești.

În ultima perioadă de timp, creatoarea de modă cunoscută drept Mama Zina, a slăbit foarte mult, 10 kilograme. Cătălin Botezatu, care are o relație extrem de strânsă cu creatoarea de modă, este profund marcat de situația în care se află aceasta.

Citeste si: Veste cumplită despre starea Zinei Dumitrescu: ”Nu mai este ea! Nu mai are nici poftă de mâncare, se degradează pe zi ce trece”

„E tragic ce i se întâmplă Mamei Zina! Nu știu ce să spun, pentru că, în cazul de față, cunoscând-o atât de bine, cuvintele sunt de prisos…

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Nu vreau să mă gândesc la nimic rău, pentru că oamenilor buni nu trebuie să li se întâmple lucruri rele, oamenii buni trebuie să primească din partea noastră doar gânduri pozitive.

De aceea, în aceste clipe, energia noastră trebuie să fie canalizată către Mama Zina.

Plec din țară, din păcate, săptămâna asta, dar imediat ce am să mă întorc, aș vrea să mă duc să o văd și…sper să nu fie pentru ultima oară”, a mai spus el.

sursa: libertatea.ro



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Horoscop Cassandra 18-24 februarie. Faceți curățenie printre prieteni și vă veți aduce aminte de această perioadă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies