Catalin Botezatu: „Energia mea vine din dragostea pentru munca”

Catalin Botezatu: „Energia mea vine din dragostea pentru munca”
Catalin Botezatu: „Energia mea vine din dragostea pentru munca”

Catalin Botezatu, interviu de suflet! Uite ce mărturisiri a făcut!

A trecut recent prin cateva interventii chirurgicale, dar s-a intors la munca cu pofta de viata si cu o serie de proiecte in derulare. La „Teo Show” face spectacol saptamna de saptamana, iar creatiile sale sale stralucesc pe marile podiumuri. De curand, Catalin Botezatu a lansat si un vin care ii poarta numele si a creat o geaca prevazuta cu incalzire pe baterii

- Catalin, ai o energie incredibila, deja te vedem implicat in tot felul de proiecte, desi ai trecut destul de recent prin interventii chirurgicale.

De unde vine energia asta incredibila?

Am trecut recent prin patru operatii si am depasit aceasta perioada cu bine. Energia vine din constructia mea, asa am fost tot timpul. Vine din dragostea mea pentru munca, fashion, televiziune. De aceea m-am intors cat de repede la munca:)

Citeste si: FASHION by Cătălin Botezatu pentru Kfetele.ro: Secretele ţinutelor de ceremonie dezvăluite de Cătălin Botezatu

- Saptamanal, te vedem la Teo Show, alaturi de Raluca Badulescu; ce-ti place cel mai mult la rubrica in care sunteti implicati in cadrul show-ului?

Imi place foarte mult emisiunea si ii apreciez in mod deosebit gazdele, Teo si Bursucu. Cand avem rubrica „Asa Da, asa Nu”, formam cu totii un tot unitar. In cadrul rubricii, nu vorbim doar despre ce se poarta, este o pastila de divertisment in care nimic nu este regizat.

Nu stim dinainte pe cine si ce comentam. Totul se intampla live. Suntem spontani.

Teo si Bursucu sunt niste profesionisti adevarati si in rubrica "Asa Da, Asa Nu" incercam sa educam oamenii, dar sa le oferim si divertisment. Formam o echipa extraordinara! Teo pentru mine este cea mai importanta prezentatoare TV, e un exemplu prin tot ceea ce a facut. Are un simt al umorului extraordinar.

Bursucu este un tip haios, un familist adevarat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

- Nu mai e un secret pt nimeni prietenia stransa care te leaga de Raluca Badulescu. Care este una dintre cele mai pretioase amintiri cu Raluca?

Am atat de multe amintiri cu Raluca....

Nu pot numi una pentru ca am facut atatea lucruri frumoase impreuna... Suntem ca o familie, eu fiind nasului copilului ei.

Suntem impreuna aproape tot timpul, ne cunoastem foarte bine, ne stim diferite aspecte ale vietii, plangem unul pe umarului celuilalt, ne ajutam reciproc. Vorbim de cel putin 10 ori pe zi si ultimul apel din zi ni-l dam unul celuilalt.

- Ne poti spune mai multe despre proiectele tale care urmeaza in lumea modei?

In ultima perioada media a difuzat informatii gratuite si false. Sunt activ, viata mea merge mai departe, am multe proiecte. Saptamana asta sunt la Cluj.

Citeste si: Cătălin Botezatu, dărâmat de durere! Cum a reacţionat atunci când a aflat că Zina Dumitrescu a murit

Apoi voi avea o prezentare la Bucuresti. In noiembrie, la Palatul Parlamentului voi lansa o alta colectie si o colectie capsula in colaborare cu un hypermarket.

Am lansat vinul „Catalin Botezatu”, care se gaseste in comert. Am creat o geaca prevazuta cu incalzire pe baza de baterie pentru ca toti cei care o poarta sa petreaca timp in aer liber iarna fara sa simta frigul J. Va fi disponibila la sfarsitul lunii pe piata. Sunt implicat in foarte multe proiecte...

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

- „Bravo, ai stil!’ este acum intr-o pauza si cu siguranta e unul dintre proiectele in care esti implicat si iti aduc cele mai mari satisfactii. Care e cea mai mare bucurie pe care ti a adus o „Bravo, ai stil!”?

Este emisiunea care mi-a adus in primul rand foarte multi prieteni: Maurice, Ilinca Vandici si o intreaga echipa fantastica. A fost o provocare care mi-a oferit multe satisfactii si m-a facut sa uit de alte probleme personale.

- Daca nu ai fost fost creator de moda ce ai fi devenit?

Avocat sau actor. Am imbratisat actoria in tinerete, dar am realizat ca este o meserie care nu are multe sanse in Romania, aici actorii celebri sfarsesc dureros. Si avocat mi-ar fi placut sa devin...

 -Care este cea mai mare slabiciune a lui Catalin Botezatu?

Iubirea. Ma duc cu capul inainte, iubesc neconditionat. Fac aceleasi greseli. Iubirea si sanatatea sunt cele mai importante aspecte ale vietii.

 -Daca ar fi sa descrii un loc ideal in care ai vrea sa traiesti cum ar arata acesta?

O insula undeva departe, intr-o tara calda.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cătălin Botezatu, propunere ŞOC pentru Costin Gheorghe de la Exatlon! "Faimosului" nu i-a venit să creadă! Declaraţii exclusive!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies