Catalin Botezatu, in stare de soc dupa anuntul despartirii Biancai de Victor Slav! Ce le transmite juratul de la “Bravo, ai stil!” celor doi

Catalin Botezatu, in stare de soc dupa anuntul despartirii Biancai de Victor Slav! Ce le transmite juratul de la “Bravo, ai stil!” celor doi
Catalin Botezatu, in stare de soc dupa anuntul despartirii Biancai de Victor Slav! Ce le transmite juratul de la “Bravo, ai stil!” celor doi

Catalin Botezatu este in stare de soc dupa anuntul despartirii prietenei sale Bianca Dragusanu de sotul ei, Victor Slav. Cum explica vedeta Kanal D decizia celor doi de a se separa si a lua o pauza!

 

Vestea destramarii cuplului Bianca Dragusanu – Victor Slav a cazut ca un trasnet si a provocat rumoare in showbiz-ul romanesc. Atat in randul telespectatorilor, oamenilor simpli, dar si al colegilor de trust ai celor doua vedete Kanal D.

Prieten bun cu Bianca Dragusanu, prezentatoarea emisiuni “Te vreau langa mine!”, si cu Victor Slav, coprezentatorul show-ului “WOWbiz”, Catalin Botezatu s-a aratat trist la aflarea vestii.

Considerat “arhitectul si mentorul” Biancai Dragusanu, juratul de la “Bravo, ai stil!” s-a aratat surprins de decizia luata de cei doi, insa atrage atentia ca intamplarile de viata de acest fel se petrec tot mai des in randul oamenilor de televiziune. (Soc! Bianca si Victor Slav confirma separarea!) 

Ce sfaturi le da Catalin Botezatu Biancai Dragusanu si lui Victor Slav

“Bianca si Victor Slav sunt doi oameni cu foarte multa verticalitate, doi oameni deosebiti care, daca intr-adevar au luat aceasta decizie, care mi-ar placea sa cred ca este doar una de moment pentru ca se intampla in cupluri astfel de momente, doar ei cunosc motivele pentru care au luat-o. Ideea este ca, asa cum au spus-o si eu, in astfel de momente trebuie respectata intimitatea. Trebuie respectat dreptul la intimitate si la viata persoanala pentru ca niciunul dintre noi nu stim ce s-a intamplat acolo sau ce se intampla acolo cu adevarat.

Pe Bianca o cunosc de foarte multi, multi, ani. Pot spune, in ghilimele, ca este o creatie a mea si ma mandresc cu asta si sunt poate singura persoana care a avut incredere in ea, de la inceput si pana in momentul de acum. Am fost singurul care a spus ca Bianca va ajunge departe.

Ca va face lucruri deosebite si ca va demonstra oamenilor care s-au grabit deseori sa o catalogheze ca este o femeie puternica, ca poate deveni o femeie cu un statut extraordinar si, nu in

ultimul rand, este o mama extraordinara si o sotie.

Ei bine, in ceea ce il priveste pe Victor l-am cunoscut in ultima perioada si am descoperit in el un camarad extraordinar, un prieten extraordinar si nu in ultimul rand un profesionist. Suntem colegi la Kanal D si am avut sansa sa lucram impreuna, atat la formatul “Bravo, ai stil!”, dar sa il urmaresc si la emisiunea WOWbiz pe care din punctul meu de vedere o face cu foarte mult profesionalism si cu multa daruire.

Este un om extraordinar si, repet, un om care are foarte multe calitati, un om adevarat, un om fara multe fete, asa cum sunt, de obicei, oamenii in ziua de astazi. Este un om cu verticalitate, un om care munceste foarte, foarte, mult.

Deseori, l-am vazut de dimineata pana seara la Kanal D, daruindu-se acestui job 100%. Deci, ce pot spune despre doi oameni care muncesc, care pe langa job-urile din televiziune alearga si pentru alte job-uri pe care le au?! Poate ca, de cele mai multe ori, o

activitate intensa duce la, eu stiu, “o neglijenta” in familie. Oamenii care muncesc mult de cele mai multe ori nu mai au timp pentru familie, pentru persoana iubita.

In cazul lor cred ca acesta este singurul motiv pentru ca, altfel, de ambele parti, eu stiu ca a existat, exista si sper sa existe in continuare iubire si sentimente. Sunt doi oameni frumosi, si la propriu si la figurat, iar lucrurile sa se rezolve", a declarat Catalin Botezatu in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

 

 

Catalin Botezatu merge in profunzime si spune ca, desi privite din exterior unele cupluri pot parea ca au o viata perfecta, realitatea poate sa fie alta. 

"Intr-adevar, este nevoie uneori sa se ia o pauza daca ceva nu mai merge. Iar dupa acea pauza, daca iti dai seama ca nu poti trai unul fara celalalt sa o iei de la capat. E greu, nu vreau sa emit pareri pentru ca ii cunosc pe amandoi foarte bine si in egala masura si mi-as dori sa fie fericiti. Sa fie fericiti in primul rand impreuna, iar daca drumurile lor, intr-un mod absurd si nefericit, se vor desparti, atunci, le doresc amandurora fericire pe drumul pe care il vor alege. Cu siguranta, ambii vor gasi in aceasta situatie persoane care sa ii inteleaga si care sa le daruiasca sau sa le aduca mai mult fata de ce si-au dorit ei pana acum in viata.

Catalin Botezatu vorbeste despre lucrurile nestiute din viata celebritatilor

Dar repet, oamenii nu stiu asta, si aici ma regasesc si eu, oamenii nu stiu ca noi cei care suntem tot timpul in lumina reflectoarelor si traim o viata atat de frumoasa si de stralucitoare, nu intotdeauna suntem si fericiti. Noi ne sacrificam viata personala, viata intima, pentru job-ul si cariera pe care o aveam.

Nimeni nu stie ca muncim cate 10-12 ore, in televiziune, ca alergam de dimineata pana seara, ca numai avem timp nici sa mancam, nici sa dormim si atunci e clar ca o viata de cuplu, ce sa mai vorbim despre o viata de familie, este aproape imposibila daca nu exista intelegere din partea celeilalte persoane.

In cazul lor, amandoi erau la fel de preocupati si de ocupati cu televiziunea. Repet, nu stiu ce s-a intamplat, sper sa revina la solutii mai bune, dar nu sunt in masura sa emit niciun fel de comentariu. Inchei prin a spune ca tin la ei in egala masura, ca sunt niste oameni deosebiti pe care i-am cunoscut, cel putin pe Victor in ultima perioada, oameni care merita sa fie fericiti indiferent de cum ar fi asta.

Asa cum au spus si ei, cred ca lumea ar trebui sa le respecte decizia si sa nu existe comentarii negative si tot felul de presupuneri si tot felul de cancan-uri ieftine care le-ar periclita adevarata lor imagine. Pana la urma urmei, fiecare are dreptul la viata personala si are tot dreptul sa faca ce vrea cu viata lui, pentru ca nu s-a nascut inca cineva sa arunce cu piatra in celalalt”, a declarat Catalin Botezatu pentru WOWbiz.ro.

 

 

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cum si-a “aranjat” fata Silvia inaintea finalei de la “Bravo, ai stil! All Stars” Transformare impresionanta

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies