Catalin Botezatu, inlocuit de Claudia Pavel la "BRAVO, AI STIL! ALL STARS”

Catalin Botezatu, inlocuit de Claudia Pavel la
Catalin Botezatu, inlocuit de Claudia Pavel la "BRAVO, AI STIL! ALL STARS”

Marti, la "Bravo, ai stil! All Stars", Claudia Pavel i-a luat locul lui Catalin Botezatu.

"Este un om extrem de ambitios. Este foarte pasionata de tot ce inseamna moda, haine etc. in ultima vreme, am descoperit ca e pasionata de sport, de competitie. Oare cine o fi? Este o luptatoare desavarsita si este si faimoasa: Claudia Pavel", a spus prezentatoarea Ilinca Vandici la inceputul emisiunii.

Asadar, Claudia Pavel i-a luat locul lui Catalin Botezatu in aceasta editie "All Stars!" pentru ca juratul Catalin Botezatu se afla la Paris pentru a participa la Saptamana Modei.

Pana se va intoarce, cate o vedeta ii va tine locul. Luni, 5 martie, a fost prezenta la masa juriului Carmen Bruma, alaturi de Raluca Badulescu si Maurice  Munteanu, dar ci de Iulia Albu.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Exatlon 6 martie. Andrei Stoica si-a luat ramas bun de la Faimosi! Concurentul a plecat in aplauzele colegilor sai

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies