Cătălin Botezatu intervine în scandalul monden al momentului. Ce spune despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi?

Cătălin Botezatu intervine în scandalul monden al momentului. Ce spune despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi?
bianca

Cătălin Botezatu a comentat despărțirea momentului din showbiz-ul românesc, dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi.

Despărțirea cu scandal dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a ajuns și la urechile lui Cătălin Botezatu, cel care a fost în trecut iubitul blondinei, dar și mentorul acesteia. Designerul a comentat și gestul Biancăi Drăgușanu de a incendia buchetul de trandafiri și biletul de la afacerist.

”Nu vreau să comentez prea mult pe acest subiect, pentru că e o poveste cu năbădăi.

Eu sunt uimit de toate despărțirile și împăcările lor. Despărțirea e mai grea în astfel de cazuri. Când parcursul unui cuplu întâmpină coborâșuri pot interveni diverse persoane. În majoritatea cazurilor, astfel de persoane sunt de consum, pentru a întări relația sau căsnicia pe care o ai.

Citeste si: Imagini șocante! Bebeluș filmat la volanul unei mașini. Inconștiența tatălui s-ar fi putut termina într-o tragedie

Citeste si: Denis Petcu, către youtuberul îndrăgostit de minore! ”Dacă ajungi la vreun penitenciar din România, să te...”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Florin Salam și Roxana Dobre au fost nașii de botez ai fiicei lui Tzancă Uraganul! Uite-o pe "Uraganița" în brațele lui Salam, după ce a fost scoasă din cristelniță!

Cătălin Botezatu intervine în scandalul monden al momentului. Ce spune despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi?
bianca

Dar acum femeia o să zică: «Voi, bărbații, aveți voie să înșelați și noi nu». Pentru bărbați cam așa e. În momentul în care un bărbat se duce cu o altă femeie nu se consideră că a înșelat.  Eu consider că în momentul în care o femeie, o soție, te înșală, ea o face cu sufletul, cu inima și cu ura. În cazul lor cred că ei au consumat deja o bucată mare din relație.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Cătălin Botezatu: Dacă a dat foc trandafirilor, eu cred că e tot un fel de dragoste.  

Eu nu vreau să mă hazardez în declarații, dar în cazul lui Alex, cu toate că e cu o altă fată și îi trimite Biancăi un buchet de flori, situația e interpretabilă. Ori a trimis florile pentru că mai ține la ea și vrea să țină caldă relația, ori a trimis buchetul de trandafiri din decență, pentru că vrea să termine relația amiabil și elegant.

Cătălin Botezatu intervine în scandalul monden al momentului. Ce spune despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi?
bianca

Acum nu știu cum a gândit Bodi, nu știu nici cum a gândit Bianca. Femeile sunt mai nervoase în astfel de momente. Dacă a dat foc trandafirilor, eu cred că e tot un fel de dragoste. Pe lângă faptul că este o femeie extraordinară, pe care eu o admir și o susțin, Bianca este și o fire vulcanică, de la care uneori nu știi la ce să te aștepți, iar reacțiile ei sunt pe măsură, dar sunt haioase.

Oricum, mie mi-a plăcut acest cuplu, îmi doresc să rămână împreună, dar dacă nu se poate, categoric fiecare trebuie să meargă pe alt drum” a declarat Cătălin Botezatu, pentru Cancan.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies