Cătălin Botezatu ne dezvăluie tendinţele acestei veri. Ce trebuie şi ce nu trebuie să purtăm vara asta

Cătălin Botezatu ne dezvăluie tendinţele acestei veri. Ce trebuie şi ce nu trebuie să purtăm vara asta
Cătălin Botezatu ne dezvăluie tendinţele acestei veri. Ce trebuie şi ce nu trebuie să purtăm vara asta

Vara şi-a făcut simţită prezenţa şi odată cu ea primul gând care ne preocupă mai mult ca oricând este garderoba. Şi cum ne dorim să fim mereu în pas cu moda , Cătălin Botezatu ne-a dat câteva ponturi despre ce ar trebuie şi ce nu ar trebui să purtăm vara aceasta.

Cătălin Botezatu ne dezvăluie tendinţele acestei veri

Designer-ul ne recomandă să purtăm ce ne avantajează, să purtam ţinute care ne dau libertatea de mişcare: „Vara este, în general, un sezon ofertant din punctul de vedere al modei. Se poartă materialele lejere, vaporoase, se poartă mătasea și voalul și materialele imprimate. Deși este al cincilea an când printul e la modă, în vara 2019 se poartă un print stilizat.

Pe plajă sunt foarte în trend caftanele. De asemenea, se poartă influențele orientale, imprimeurile arăbeşti și asiatice. Cât despre culori, pastelurile sunt vedetele acestei veri și bineînțeles, așa cum spun de fiecare dată, nonculorile alb și negru nu trebuie să lipsească din garderobă.”

Citeste si: Iată colecţia spectaculoasă de încălţări a frumoasei Adelina Pestriţu! E incredibil câte perechi are în dressing! EXCLUSIV

Citeste si: Ești foarte slabă? Află cum te îmbraci pentru a câștiga voluptate!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Ce a îndurat Raluca Badulescu pentru a-si achizitiona un articol vestimentar?

Când vine vorba de accesorii, tendinţele acestei veri ne surprind: „Se poartă foarte mult accesoriile, chiar aș putea spune că e la modă şi un conglomerat de accesorii la femei, dar se

poartă și zorzoanele.” – a spus Cătălin Botezatu pentru Unica.

Cătălin Botezatu a mai dezvăluit şi care sunt piesele vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei: „Must have-urile din garderoba unei femei sunt rochia neagră, pantalonul și fusta tip creion, bluza albă și, obligatoriu, o cămașă masculină. Cămașa bărbătească scoate din anonimat orice ținută și, în plus, este sexy și oferă o notă de senzualitate purtătoarei.

Femeile ar trebui să ştie că bărbații sunt atrași de această combinație vestimentară.”
Totodată designer-ul face câteva precizări şi despre ce nu ar trebui să purtăm vara asta: „Nu avem voie să purtăm latex vara asta și o spun pentru că până acum s-a purtat foarte mult un anume soi din latex. Eu, personal, urăsc latexul și nu îl recomand. De asemenea, vara trebuie să evitam hainele mulate, materialele din fibre și orice piesă care ne încorsetează.”
, – a declarat celebrul designer.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ești foarte slabă? Află cum te îmbraci pentru a câștiga voluptate!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies