Catalin Botezatu, o noua relatie?! Cum a aparut cu un model foarte sexy

Catalin Botezatu, o noua relatie?! Cum a aparut cu un model foarte sexy
Catalin Botezatu, o noua relatie?! Cum a aparut cu un model foarte sexy

Catalin Botezatu s-a distrat de minune la UNTOLD. Celebrul designer a publicat o poza de la eveniment care le-a atras atentia tuturor.

 

Botezatu s-a pozat cu un model foarte sexy de 18 ani, Monica Hill, iar mintea tuturor s-a dus la faptul ca celebrul designer ar putea avea o noua relatie.

"About last night!!!!UNTOLD!!!! #untold #kopticbedifferent #dolcegabbana #giuseppezanotti #tomrebl #crossforgod #catalinbotezatu #happy #bestfestival", a scris Catalin Botezatu pe Instagram, semn ca s-a distrat de minune la UNTOLD.

"Foarte tare!! Ai fost şi vei rămâne un gentleman si nu in ultimul rând handsome man!!", i-a transmis cineva lui Catalin Botezatu." Bravo, imi place de tine,....doar o viata avem sì trebuie sa profitam de ea la maxim, important e sa fim fericiti indiferent de situatie... respectele mele pt cariera si viatia superba pe care o duci si nu lua in seama criticile, sunt doar invidiosi....O

zi buna", a comentat altcineva. "Frumosii! Tipa seamana cu Monica Bellucci", a scris o alta persoana.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

7 obiceiuri de frumusete care iti pot ruina cariera

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies