Catalin Botezatu: “Tu intotdeauna reusesti sa faci o tinuta foarte buna!” Cine a strans cele mai multe voturi dupa Gala "Bravo ai stil! All Stars", la Kanal D?

Catalin Botezatu: “Tu intotdeauna reusesti sa faci o tinuta foarte buna!” Cine a strans cele mai multe voturi dupa Gala
Catalin Botezatu: “Tu intotdeauna reusesti sa faci o tinuta foarte buna!” Cine a strans cele mai multe voturi dupa Gala "Bravo ai stil! All Stars", la Kanal D?

Palpitanta, inventiva, spectaculoasa, plina de momente neasteptate, asa s-a prezentat Gala “Masina timpului” de sambata seara.

 

Unele concurente au reusit sa adune punctaj foarte bun din partea juratilor, eforturile artistice si stilistice ridicandu-se la asteptarile concursului, iar altele nu au reusit sa-si depaseasca “barierele”, spre dezamagirea acestora.

Juratii au trecut de la agonie la extaz, atunci cand unele dintre concurente si-au prezentat momentul in Gala.
“Ne-am obisnuit cu ideea ca Otilia arata bine, dar nu-i de Gala si, in general, ne-am cam obisnuit cu ideea ca Otilia arata bine, dar nu-i de All Stars”, spune Raluca Badulescu.

La polul opus, Catalin Botezatu face o remarca ce-i face cinste concurentei Silvia.
“Tu intotdeauna reusesti sa faci o tinuta foarte buna!”, spune Catalin Botezatu.

Surprizele nu se termina aici. Daca in urma punctajului venit din partea juratilor, Iuliana se afla pe locul I, cu 19 puncte, Alina si Beatrice, ocupau locul II, cu 18 puncte, iar Silvia, se situa pe ultimul loc, cu 17 puncte, iata ca cea din urma reuseste sa-si depaseasca rivalele.

In urma voturilor “Brigadei Sexy”, Silvia ajunge pe prima pozitie a clasamentului, cu 20 de puncte. Silvia devine protejata si va ocupa “fotoliul imunitatii” intreaga saptamana viitoare si in Gala urmatoare. Tot Silvia este concurenta cea mai iubita de catre public, concurenta ocupand, si saptamana aceasta, prima pozitie in topul voturilor telespectatorilor, cu 30,2%.

Nu ratati “Bravo, ai stil! All Stars”, de luni pana vineri de la ora 16:30 si sambata, Gala saptamanii, de la ora 23:15, imediat dupa “Exatlon”.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

HOROSCOP rune pentru saptamana 14-20 mai, de Mihai Voropchievici. Zodia care va incepe o noua viata! Isi va schimba locul de munca si se va muta intr-o casa noua

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies