Catalin Botezatu vrea sa slabeasca 6 kilograme! Ce dieta a inceput sa tina!

Catalin Botezatu vrea sa slabeasca 6 kilograme! Ce dieta a inceput sa tina!
Catalin Botezatu vrea sa slabeasca 6 kilograme! Ce dieta a inceput sa tina!

Desi este un barbat care arata bine, Catalin Botezatu vrea sa mai slabeasca inca sase kilograme, asa ca a inceput sa tina o dieta.

"Trebuie sa slabesc 4-5-6 kg. In ceea ce ma priveste pe mine sunt o imagine, un brand, un exemplu permanent. Doi pentru ca e sanatos. E sanatos sa nu mancam atatea dulciuri. Cel mai important e sa ne educam copiii sa manance sanatos. Eu sunt gurmand. Un om are nevoie si de carne, si de peste, chiar si de paine. Trebuie sa mancam putin si des si sa nu mancam dupa ora 21.00"

, a declarat Catalin Botezatu la "Teo Show".

In plus, apeleaza la cateva proceduri de infrumusetare pentru ten: "Iti intinde pielea fara sa introduca acid. Efectele se vad dupa o luna, doua, dar tin un an. Aceasta procedura se face cu un gel. Dureaza cam o ora, ora si jumatate".

In plus designerul a lansat si o colectie estivala pentru barbati pe care a prezentat-o si la "Teo Show".



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cure de slabire dupa care te ingrasi garantat! Nu le mai tine niciodata!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies