Catalin Cazacu a fost intrebat despre fosta iubita: "Nu stiu daca stiti, dar..." - Cum a comentat Faimosul ce s-a intamplat cat a fost la Exatlon!

Catalin Cazacu a fost intrebat despre fosta iubita:
Catalin Cazacu a fost intrebat despre fosta iubita: "Nu stiu daca stiti, dar..." - Cum a comentat Faimosul ce s-a intamplat cat a fost la Exatlon!

Catalin Cazacu a fost intrebat de Andreea Mantea despre fosta lui iubita.

Faimosul ar fi vrut sa nu discute despre acest subiect, insa nu a avut de ales. Catalin Cazacu a dat declaratii despre fosta logodnica.

"Nu stiu daca stiti, dar eu am fost cinci luni plecat intr-un loc in care nu am avut... Nu am stiut nimic. Nu am putut fi intrebat, nu eram aici! Fac parte dintre cei care nu au inteles! Sunt dator cu aceasta poveste, dar mi-as dori sa o evit.

Dar stiu ca nu pot. Sunt un om asumat. Eu sunt sincer. Cred ca e o dovada de barbatie. Sper ca fiul meu sa invete ca e bine sa fii corect cu tine insuti, lumea oricum te va judeca intr-un fel sau altul! Am venit acasa, am gasit familia intacta, prietenii la fel. Ce am pierdut ramane pierdut! Motivele pierderii nu ca nu le stiu, nici macar nu vreau sa le discut.
Sunt surprins placut ca pot sa imi vad de viata mea in liniste. Nu am deranjat pe nimeni si sper ca nimeni sa nu ma deranjeze niciodata. Daca lasi capra sa spuna povestea, lupul va fi personajul negativ. Eu am fost plecat, nu am ce poveste sa spun. Fiecare isi ia alegerile despre care crede ca il vor duce intr-un loc mai fericit. As vorbi despre ceva ce nu stiu.
Nu vreau sa dezgrop mortii!  Eu am fost undeva unde erau camere pe noi, tot timpul. Ce era de vazut s-a vazut. Nu cred ca are legatura cu ce a fost acolo, cred ca are legatura cu ce s-a intamplat aici. Eu nu sunt suparat, eu sunt bucuros, vreau sa vad oameni fericiti!", a spus Catalin Cazacu la WOWBIZ.

 


 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cu cine a tinut de fapt Catalin Botezatu la Exatlon! Nu a fost Catalin Cazacu si nici Vladimir Draghia, ci o femeie!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies