Cătălin Cazacu a vorbit despre femeile de peste 30 de ani, care sunt singure! „Dar dacă ești femeie și ești deșteaptă, viața e foarte complicată.”

Cătălin Cazacu a vorbit despre femeile de peste 30 de ani, care sunt singure! „Dar dacă ești femeie și ești deșteaptă, viața e foarte complicată.”
Cătălin Cazacu a vorbit despre femeile de peste 30 de ani, care sunt singure! „Dar dacă ești femeie și ești deșteaptă, viața e foarte complicată.”

Cătălin Cazacu a vorbit despre egalitatea între sexe și schimbările produse la bărbații din zilele noastre.

Cătălin Cazacu, cunoscut în ultima vreme pentru postura de moderator, a trecut pe fotoliul de invitat, astfel, prezent în cadrul emisiunii realizată de CANCAN, acesta a tratat diverse subiecte, de la cele mai serioase până la cele mai incomode și a răspuns cu sinceritate tuturor lucrurilor pe care le gândește. Nu ai ezitat să vorbească nici de egalitatea între sexe, astfel că a menționat și faptul că singurătatea duce la o viață complicată, indiferent dacă ai o meserie și banii tăi din care te poți întreține.

Acesta a mai spus și de femeile pe care le considera că au mintea încețoșată, pentru care viața este una ușoară, însă femeile deștepte își pot complica ușor existența într-o relație, deoarece bărbații au devenit ușor oportuniști.   “Dacă ai trecut de 30 de ani, ai creier în cap și ești pe picioarele tale, ai o meserie, faci banii tăi, dar dacă ești singur, viața e complicată.
Dacă ești femeie și ai mintea încețoșată, să zic așa, viața e ușoară. Dar dacă ești femeie și ești deșteaptă, viața e foarte complicată. Egalitatea asta între sexe a făcut ca și partea bărbătească să fie ușor….să fim și noi oportuniști. Ceea ce bărbatul nu ar trebui să fie oportunist.”,
a mărturisit Cătălin Cazacu.

De ce consideră Cătălin Cazacu că femeile deștepte au de suferit într-o relație

Citește și: Cătălin Cazacu a vorbit despre pasiunea pentru motociclete! Sportivul a luat contact cu această lume de la vârsta de 7 ani: „Viața mea nu a existat decât între motociclete.”

Cătălin Cazacu
Cătălin Cazacu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Cătălin Cazacu, sărut pasional cu o blondă focoasă la malul mării! Cine este noua cucerire a fostului iubit al Ramonei Olaru

Din spusele lui, bărbații trebuie să aibă niște datorii, dar faptul că ei, în general, au încercat să cumpere femeile, toate aceste lucruri au început să se întoarcă împotriva lor, iar unele doamne au ajuns să se izbească de niște bărbați care nu mai au nimic din trăsăturile masculine.  Bărbatul ar trebui să aibă niște datorii, dar cum noi am încercat să cumpărăm femeile, clar de la noi a plecat, ușor-ușor, a început să se întoarcă împotriva noastră.

Și atunci, tu, ca femeie, te izbești de niște bărbați care nu mai au nimic din bărbat. Ori trăiesc pe spatele tău, ori se bat cu tine pe îngrijire corporală și pe saloane de înfrumusețare.”, a mai spus Cătălin Cazacu.

Citește și: Fetele se întorc împotriva Virginiei! „Se crede superioară față de noi!”. Aflați de ce a fost pusă la zid concurenta în „Casa iubirii” joi, 19 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro

Cătălin Cazacu
Cătălin Cazacu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cătălin Cazacu, sărut pasional cu o blondă focoasă la malul mării! Cine este noua cucerire a fostului iubit al Ramonei Olaru

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Astăzi, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D Șoc total pentru Asiye

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies