Catalin Cazacu, adevarul despre intalnirea pe care a avut-o cu fosta iubita, Ana Roman! Avem imagini-bomba: "Si-a luat lucrurile de la mine"

Catalin Cazacu, adevarul despre intalnirea pe care a avut-o cu fosta iubita, Ana Roman! Avem imagini-bomba:
Catalin Cazacu, adevarul despre intalnirea pe care a avut-o cu fosta iubita, Ana Roman! Avem imagini-bomba: "Si-a luat lucrurile de la mine"

Catalin Cazacu si Ana Roman au avut parte de o ultima intalnire, care a dat nastere unor interpretari.

Intalnire de gradul trei intre Catalin Cazacu si fosta lui iubita, Ana Roman. Cei doi au fost vazuti impreuna in Bucuresti, iar zvonurile conform carora cei doi ar forma din nou un cuplu nu au intarziat sa apara.

In realitate, lucrurile nu stau chiar asa. Motivul pentru care cei doi s-au intalnit a fost tocmai acela ca inca nu apucasera sa-si incheie cu adevarat socotelile. Paparazzii WOWbiz.ro

au surprins chiar momentul intalnirii din care reiese limpede ca intre cei doi nu prea mai exista sentimente. Conform informatiilor noastre, intalnirea a avut loc tocmai pentru ca Ana si Catalin sa-si incheie cu adevarat „socotelile”. Ana a locuit in apartamentul lui Cazacu, de unde a plecat in perioada in care acesta era la Exatlon si nu s-a mai intors acolo pana zilele trecute, pentru a-si lua ultimele lucruri pe care le avea.

Informatia a fost confirmata chiar de Catalin Cazacu, pilotul explicand pentru WOWbiz.ro care au fost motivele reale ale intalnirii cu fosta iubita.

„Eu si Ana nu suntem dusmani, a facut parte din viata mea si respect asta, o consider un om bun si sunt mandru de ce a realizat in ultima perioada, plus ma bucur ca am putut ramane prieteni. Drumurile noastre s-au separat si amandoi respectam asta.

Zilele trecute ne-am vazut pentru ca ea mai avea sa isi ia cateva lucruri de la mine. Viata mea a mers inainte si era normal sa incheiem si acest capitol, din pacate nu am avut timp pana acum eu fiind ocupat cu filmarile pentru noul meu proiect la Kanal D”, a declarat Catalin Cazacu pentru WOWbiz.ro.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Adevarul despre bratara lui Ionut, pe care o saruta la Exatlon cu gandul la Nela! Cand a dat-o de fapt jos fostul concurent din competitia din Republica Dominicana

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies