Cătălin Cazacu, adevărul despre relația cu Raluca de la Puterea Dragostei: ”E o fată super-mișto!” EXCLUSIV

Cătălin Cazacu, adevărul despre relația cu Raluca de la Puterea Dragostei: ”E o fată super-mișto!” EXCLUSIV
Cătălin Cazacu, adevărul despre relația cu Raluca de la Puterea Dragostei: ”E o fată super-mișto!” EXCLUSIV

Cătălin Cazacu, simpaticul prezentator al emisiunii ”Vulturii de Noapte”, o cunoaște pe una dintre cele mai frumoase concurente de la ”Puterea Dragostei”, Raluca, ba mai mult decât atât, cei doi sunt chiar apropiați.

 

Mai exact, în urmă cu ceva vreme, ”Faimosul ” Cătălin Cazacu și Raluca, concurentă la ”Puterea Dragostei” au mers, împreunăm, într-o vacanță de vis, în Dubai.

Citeste si: Horoscop pentru a doua jumătate a lunii APRILIE. Cele mai ghinioniste zodii de Florii și Paște. Urmează o perioadă neagră pentru acești nativi

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cazul care a șocat România! Era de serviciu la morgă în București când o pacientă moartă a început să-i vorbească. ''Dumneata cânți și pe mine mă lași să îngheț?''

”Raluca este o fată super-mișto, e prietena mea bună. A fost iubita unui amic de-al meu, am mers împreună și în vacanțe, am fost și în Dubai împreună cu gașca noastră de prieteni.

E o tipă plăcută, suntem doar amici, e senzațională ca om. Nu am de ce să ascund că îmi place de ea, ca prietenă…”, ne-a spus, în exclusivitate, fostul concurent din echipa ”Faimoșilor ” de la Exatlon despre Raluca Munte de la ”Puterea Dragostei”.

Mai mult decât atât, recunoaște Cătălin Cazacu, înainte ca Raluca să intre în competiția moderată de Andreea Mantea, ”Faimosul” i-a dat câteva sfaturi cu privire la reality-show-ul ”Puterea Dragostei”.

”I-am spus să fie naturală. Raluca e prea simpatică ca să încerce să nu fie așa cum e ea. Oricum, o urmăresc tot timpul la ”Puterea Dragostei” și îmi place ce văd când vine vorba de ea. Adică, chiar îmi demonstrează că știu să îmi aleg prietenii”, ne-a mai spus Cătălin Cazacu.

Raluca de la ”Puterea Dragostei”, discretă în relația cu Cătrălin Cazacu

Raluca Munte de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai iubite concurente. Puțini știu, însă, că frumoasa roșcată se cunoaște cu fostul concurent de la Exatlon, Cătălin Cazacu. Pe internet a apărut o imagine în care Raluca și vedeta Kanal D apar pe un iaht alături de mai multe persoane. De altfel, discreția Ralucăi este de apreciat, mai ales că fosta iubită a lui Adrian nu a vorbit niciodată despre faptul că îl cunoaște pe fostul concurent de la Exatlon, iar pe pagina ei de Instagram nu există imagini în care să apară și el, singura fotografie din vacanța

din Dubai de pe contul ei fiind cea în care se află doar în compania prietenei ei, semn că nu vrea să profite de pe urma notorietății lui Cătălin Cazacu.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

O tânără a fost ucisă de iubitul milionar într-un joc sexual extrem

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies