Catalin Cazacu, marturii de la Exatlon: "Vladimir, un om dificil! Noptile si zilele cu el au fost foarte lungi"- Faimosul a spus adevarul: "Nu m-as mai intoarce in ruptul capului"

Catalin Cazacu, marturii de la Exatlon:
Catalin Cazacu, marturii de la Exatlon: "Vladimir, un om dificil! Noptile si zilele cu el au fost foarte lungi"- Faimosul a spus adevarul: "Nu m-as mai intoarce in ruptul capului"

Catalin Cazacu s-a intors in Romania la cateva ore dupa marea finala de la Exatlon.

Catalin Cazacu a venit in aceasta seara la WOWBIZ si a stat de vorba cu Mantea si Slav despre experienta Exatlon.

"E o bucurie enorma pentru noi toti ca a castigat Vladimir Draghia. Pentru mine inseamna mult. Am in minte imaginea cu noi doi stand pe doua pietre, eram impacat. Nu am ascuns ca Vladimir e un om dificil, noptile si zilele cu el au fost foarte lungi.

Ne-a salvat pentru ca nu am murit de plictiseala. Ne contraziceam pe orice. Subiectele noastre erau putine", a declarat Catalin Cazacu la WOWBIZ.

Daca in primele zile nu avea o parere foarte buna despre Razboinici, cu timpul Cazacu a inceput sa ii aprecieze pe adversari. "La inceput ne-am urat cu adversarii. Dar i-am vazut zi de zi, am inceput sa ne cunoastem, sa ii apreciem", a spus el.

"Eu spun ca oricare dintre cei care au ajuns in ultima saptamana sunt castigatorii adevarati ai concursului. Inca sunt socat. A venit alt Catalin. S-au intamplat atat de multe lucruri acolo. Acolo am dus-o mai rau decat vedeati voi la televizor", a adaugat el.

Catalin Cazacu a spus adevarul si a recunoscut ca nu s-ar mai intoarce in Dominicana. "Daca mi-ati zice sa ma duc maine la Exatlon, nu as vrea in ruptul capului! M-as duce inapoi, dar nu maine! Inca 10 zile in plus la Exatlon dupa ce am fost eliminat? As alege inchisoare!", a declarat Cazacu. 

 

"S-a vazut ca eram extenuati. Nu era chestie de vointa, corpul nu mai putea. Corpul ceda. Eu imi doream, nu eram mofturos. Am mancat doar orez 140 de zile. 

 

Eu daca vedeam primele doua editii, eu m-as fi cerut acasa. Am fost o surpriza mare. Nimeni nu credea ca eu o sa rezist acolo", a precizat Cazacu. 

 

Catalin Cazacu a dezvaluit ca stia ce are de gand Vladimir sa faca cu banii, daca ia marele premiu. 

 

"M-a miscat cand am aflat ce voia sa faca cu premiul. Nu stiu daca puteam sa fac asta. Eu am stiut. M-a apasat pe mine foarte tare. Ma gandeam ca daca o sa castig eu, ma va haitui toata viata, ca am scos un om care voia sa faca bine.

Eram impacat! Am simtit momentul ca voi pleca. Ma haituia chestia cu premiul. Poate suna ciudat, dar mi-am dorit sa ajung pana la capat. Si ala era capatul! Nu stiu daca puteam sa traiesc cu gandul asta. Nu am vrut sa spun nimanui. A fost un chin foarte mare asteptarea asta pana cand se afla. Au fost niste oameni si nu putini care m-au votat. Ma bucuram ca plec si ma simteam groaznic, oamenii ma votasera.
Eram intre ciocan si nicovala.

Mi-as fi dorit ca destinatia banilor sa se afle abia dupa finala", a declarat Vulturul Catalin Cazacu.

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Vladimir Draghia este castigatorul „Exatlon” si al premiului de 100.000 de Euro

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies