Cătălin Cazacu și-a plimbat fiul cu ski-jetul! Andrei a moștenit pasiunea pentru motoare de la tatăl său VIDEO EXCLUSIV

Cătălin Cazacu și-a plimbat fiul cu ski-jetul! Andrei a moștenit pasiunea pentru motoare de la tatăl său VIDEO EXCLUSIV
Cătălin Cazacu și-a plimbat fiul cu ski-jetul! Andrei a moștenit pasiunea pentru motoare de la tatăl său VIDEO EXCLUSIV

Cătălin Cazacu are o minunăție de fiu, cu care încearcă să-și petreacă cât mai mult timp de calitate.

Cătălin Cazacu încearcă să-i transmită fiului său apetitul pe care el îl are pentru sporturile motorizate. Campionul la motocicliscm a fost surprins de paparazzi WOWbiz.ro în timp ce își plimba băiatul cu skijetul.

Andrei are 9 ani și este marea slăbiciune a vedeti Kanal D. Cătălin încearcă să-și petreacă cât mai mult timp împreună cu acesta, deși el și mama lui s-au despărțit de ceva vreme.

Puștiul este, la rândul lui, înnebunit după tatăl său, lucru care se vede cu ochiul liber. Așa că vacanța pe litoral s-a potrivit la fix pentru ca cei doi să-și petreacă timp de calitate împreună.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cazacu: ”Pe Andrei nu l-am văzut niciodată să plângă”

Din imaginile surprinse pe paparazzi WOWbiz.ro se vede că Andrei este foarte curajos și se ține bine pe skijet. ceea ce nu este de mirare dacă ne gândim că puștiul are genele unui campion.

Citeste si: BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! Cătălin Cazacu și Ramona Olaru sunt împreună! Avem primele imagini care au încins plaja cu cei doi la mare, ca un adevărat cuplu! VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Roxana Kiriţă nu ar mai fi chiulit de la şcoală dacă primea 10 lei pe zi: „Acum mă? După ce am terminat? Păi ce prezenţă aveam în felul ăsta!”

Citeste si: Mara Bănica, mesaj sfâșietor! E vorba despre Mihai Constantinescu: ”Îl chinuie mult”

„Eu pe Andrei nu l-am văzut plângând niciodată, e genul de copil care, dacă se lovește, se enervează, nu plânge.

E murdar și zdrelit în genunchi seara, când intră în casă, la fel cum eram și eu la vârstă lui. Are o copilărie pe model vechi, așa cum ar trebui să aibă toți copiii; învață experimentând.(..) Nu este foarte sensibil, nu este cocoloșit, este un bărbat încă de la vârsta asta și mă surprinde în fiecare zi”, povestea Cătălin Cazacu cu ceva vreme în urmă despre fiul său.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies