Catalin Cazacu, tras la raspundere in fata intregii tari! Momentul care l-a lasat fara grai! "Daca este barbat adevarat, sa recunoasca!"

Catalin Cazacu, tras la raspundere in fata intregii tari! Momentul care l-a lasat fara grai!
Catalin Cazacu, tras la raspundere in fata intregii tari! Momentul care l-a lasat fara grai! "Daca este barbat adevarat, sa recunoasca!"

 

Catalin Cazacu a venit in platou la WOWbiz pentru a discuta despre victoria de la Adancata! Sportivul a castigat prima lui cursa la motociclism, de cand s-a intors de la Exatlon.
In ciuda lipsei de antrenament, si a alimentatiei precare, din perioada petrecuta in Republica Dominicana, Catalin Cazacu s-a impus pe traseu si a castigat!

In timpul emisiunii, Cazacu a avut parte de o surpriza...mai

putin placuta! Un asa zis coleg de breasla a intervenit in direct, mai intai prin telefon, iar apoi in platoul emisiunii, si l-a acuzat pe Cazacu ca nu ar fi meritat sa castige.

"Este o rusine ce se intampla! Eu as vrea sa contest aceasta victorie a dlui Cazacu! Ar fi bine sa recunoasca in fata telespectatorilor! Daca este barbat adevarat, sa recunoasca! A fost totul o facatura! Daca este profesionist, sa spuna exact ce s-a intamplat in turul 2 cu Bogdan, cand a cazut!", a spus barbatul care a preferat sa ramana anonim.

"M-a luat prins surprindere! Eu eram pe locul I, nu vedeam ce se intampla in spate. Mi-as fi dorit sa stiu cu cine stau de vorba. Am tendinta sa cred ca stiu toti oamenii din acest sport, as vrea sa stiu cu cine vorbesc.", au fost primele cuvinte ale lui Catalin Cazacu.

Insa atacurile nu s-au oprit, iar situatia a luat amploare in momentul in care barbatul a venit in platou si l-a confruntat direct pe Cazacu! Insa ceea ce Faimosul de la Exatlon nu avea sa stie e ca se

afla in mijlocul unei farse hilare, pregatita de echipa emisiunii si nimeni altul decat Andrei Duban!
Cum a reactionat Cazacu vedeteti in materialele video de mai sus.
 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Maria Ghiorghiu, semnal de alarma pentru romani! Va fi Iadul pe Pamant: "Cutremure de 7,1 – 7,9” Continuarea te va ingrozi

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies