Cătălin Crișan, despre momentele în care iubita lui l-a fost alături necondiționat, după operația suferită. „Cred că atunci când iubești pe cineva, nu trebuie să aștepți de la el.”

Cătălin Crișan, despre momentele în care iubita lui l-a fost alături necondiționat, după operația suferită. „Cred că atunci când iubești pe cineva, nu trebuie să aștepți de la el.”
Cătălin Crișan, despre momentele în care iubita lui l-a fost alături necondiționat, după operația suferită. „Cred că atunci când iubești pe cineva, nu trebuie să aștepți de la el.”

Cătălin Crișan a vorbit despre momentele în care a primit ajuor, imediat după ce a fost operat de hernie dublă.

Cătălin Crișan, cunoscutul și îndrăgitul artist, a trecut prin câteva probleme de sănătate la începutul acestui an, atunci când avea dureri insuportabile de spate și de picior și a ajuns pe masa de operație. După ce a consultat mai mulți medici, aceștia i-au spus că are hernie dublă laterală, iar după două săptămâni de dureri crunte, a ajuns să fie operat.

Cine i-a fost alături lui Cătălin Crișan, imediat după operație

Citește și: Cătălin Crișan, despre problemele de sănătate prin care a trecut, după ce a fost diagnosticat cu dublă hernie. „Nu cred că există dureri mai mari.”

Cătălin Crișan
Cătălin Crișan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: „Ce-am putut îndura! Acele dureri groaznice.” Cătălin Crișan, chinuri groaznice pe patul de spital! Artistul a fost supus unei operații extrem de dificile. Care este starea sa de sănătate acum?

Invitată în cadrul podcastului Intervievista, acolo unde a povestit despre momentele grele prin care a trecut, Cătălin Crișan a mărturisit și cine i-a fost alături în toată perioada de recuperare, iar prietena lui a fost cea care l-a sprijinit necondiționat, fiind chiar la începutul relației, fără să aștepte nimic în schimb. Spune că exact așa ar fi făcut și el, iar niciodată nu a așteptat de la cineva ceva la schimb, atunci când a oferit din sprijinul său.

Artistu l este de 1 un și câteva luni cu prietena lui și este foarte fericit.  „Una e să mergi la restaurant și alta e să mergi cu el la toaletă, să îl duci, să-l speli. Asta mi-a demonstrat că ține la mine. Și așa a intrat direct într-o fază destul de abruptă. Nu am vrut să-mi demonstreze în felul acesta, dar așa s-a întâmplat. Am făcut tot ce se poate să nu o apuce și pe ea durerea de coloană.
Glumesc. Cred că atunci când iubești pe cineva, indiferent în ce parte, nu trebuie să faci ceva ca să te recompensezi. E ca atunci când ai dat cuiva ceva, nu trebuie să aștepți de la el, așa fac eu. Ajut cât pot oamenii, dar nu merg pe ideea că uite am făcut, am ajutat, dar nu au mai dat niciun telefon să recompenseze. Nu cred asta la doi oameni care țin unul la altul și le pasă de ei, unul de celălalt.
Pentru că și eu aș face același lucru pentru celălalt. Nici acum n-am învățat nimic din două căsnicii, o relație de opt ani jumate. Suntem împreună de un an și 4 luni și totul merge foarte bine.”,
a spus Cătălin Crișan.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: „Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas- stirilekanald.ro

Cătălin Crișan
Cătălin Crișan[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

„Ce-am putut îndura! Acele dureri groaznice.” Cătălin Crișan, chinuri groaznice pe patul de spital! Artistul a fost supus unei operații extrem de dificile. Care este starea sa de sănătate acum?

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Motivul pentru care actorii de la Bollywood au refuzat să joace în filmul "Phir Milenge". Salman Khan și-a asumat gratuit acest rol: " Întreaga industrie a spus nu"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies