Cătălin Crișan, despre problemele de sănătate prin care a trecut, după ce a fost diagnosticat cu dublă hernie. „Nu cred că există dureri mai mari.”

Cătălin Crișan, despre problemele de sănătate prin care a trecut, după ce a fost diagnosticat cu dublă hernie. „Nu cred că există dureri mai mari.”
Cătălin Crișan, despre problemele de sănătate prin care a trecut, după ce a fost diagnosticat cu dublă hernie. „Nu cred că există dureri mai mari.”

Cătălin Crișan a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut atunci când a ajuns în sala de operație.

Cunoscutul artist, Cătălin Crișan, a povestit, în cadrul podcastului Intervievista, despre problemele de sănătate prin care a trecut, în momentul în care a fost diagnosticat cu dubla hernie laterală. Ajunsese să doarmă mai puțin de 10 minute pe noapte, până ajungă la mulți medici și să descopere cauza.  “Toată viața am ținut cură de slăbire. Eu sunt un tip extrem de rezistent la durere.

Am făcut sport, am făcut arte marțiale, și mă durea spatele, nu a fost o problemă, a început să mă doară piciorul stâng zdravăn și am zis ok. Și am început cu toate alifiile de pe lume. Am dat tot ce se poate, de durere, de ce vrei tu. Și am zis atunci că nu e în regulă. A început să mă doară din ce în ce mai tare. Am fost la câțiva medici chirurgi, am făcut RMN și mi-au spus că am dublă hernie laterală
La un moment dat nu mai puteam să dorm sub nicio formă, nu mai găseam poziție, nimic, dormeam cred că 7-9  minute adunate pe noapte și când am ajuns la doctor, mă întreabă de când stau așa.”,
a spus Cătălin Crișan.

Cătălin Crișan, despre operația prin care a trecut

Citește și: Cine este Cătălin Crișan. „Am făcut copii, am sădit un pom și cred că las ceva după mine. N-am făcut degeaba umbră pamântului.”

Catalin Crișan
Catalin Crișan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: „Da, iubesc. Da, este cineva în viața mea. Referitor la căsătorie...” Cătălin Crișan iubește din nou, după două divorțuri. Artistul a vorbit despre o eventuală căsătorie

În momentul în care artistul a ajuns la spital, medicul nu l-a crezut cât a putut să stea cu durerea respectivă, deoarece era una insuportabilă.

Spune că este foarte rezistent la durere, însă nu a trăit niciodată ceva mai rău de atât.  “Am ajuns mult spus, am ajuns cu targă, cărat, a fost interesant. Mă întreabă de când stau așa și spun că de două săptămâni. El: “nu, serios, adică stai așa de două săptămâni? Zice că nu se poate, că operează câte 8-10 pacienți, rinichi. Am ajuns să iau un medicament foarte puternic, am ajuns să iau opt în 24 de ore.
Nu aveau niciun efect în afară că eram chiaun. Spune: “ce e azi, duminică? am treabă, dar mâine te operez că nu se poate să stai așa, bravo ție.” M-a învățat ceva, cum am mai spus, am învățat faptul că Dumnezeu mi-a arătat ce înseamnă durerea. Eu nu am de unde și nici nu-mi doresc, cică e ca la naștere. Nu cred că există dureri mai mari, să mi se întâmple ceva și să mă doară mai tare, să nu resist.
Mi-e foarte bine, Dumnezeu mi-a dat putere.”,
a mai povestit Cătălin Crișan.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: „Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas- stirilekanald.ro

Catalin Crișan
Catalin Crișan[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

„Ce-am putut îndura! Acele dureri groaznice.” Cătălin Crișan, chinuri groaznice pe patul de spital! Artistul a fost supus unei operații extrem de dificile. Care este starea sa de sănătate acum?

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Motivul pentru care actorii de la Bollywood au refuzat să joace în filmul "Phir Milenge". Salman Khan și-a asumat gratuit acest rol: " Întreaga industrie a spus nu"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies