Cătălin Moroșanu a devenit tată pentru a doua oară! Soția sportivului a născut în mare secret: „A venit când ne doream mai mult”

Cătălin Moroșanu și partenera lui de viață, Georgiana
Cătălin Moroșanu și partenera lui de viață, Georgiana

Cătălin Moroșanu și soția lui, Georgiana, au devenit părinți pentru a doua oară! Sarcina a fost ținută în mare secret, dar acum s-a aflat totul!

Veste mare în showbiz-ul românesc! Cătălin Moroșanu și partenera lui de viață, Georgiana, au devenit părinți pentru a doua oară! Cunoscutul sportiv și-a exprimat de mai multe ori dorința de a deveni din nou tată, însă chiar și așa, când aceasta s-a împlinit, a ales să o țină în mare secret. Cei doi mai au un copil, mai exact o fetiță de 12 ani, care cu siguranță este în culmea fericirii acum că a venit un nou membru în echipă

Citeste si: Cătălin Moroșanu elimină zvonurile! Se pune sau nu problema divorțului dintre el și Georgiana: „Nu aveam să îți ofer nimic...”

Cătălin Moroșanu și Georgiana
Cătălin Moroșanu și Georgiana[Sursa foto: Instagram]

Cătălin Moroșanu a devenit tată pentru a doua oară!

Nimeni nu știa că sportivul este pe cale să devină din nou părinte, asta pentru că cei doi au ales să țină departe de ochii curioșilor sarcina.

Cătălin Moroșanu și Georgiana sunt extrem de fericiți că în viața lor a mai venit un copil, mai exact un băiețel, tabloul familiei fiind acum complet.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Bebelușul a venit pe lume pe data de 1 decembrie 2021, însă abia recent, când cei doi au sărbătorit 20 de ani de relație, luptătorul a făcut totul public.

Invitat în platoul unei emisiuni TV, sportivul a făcut primele declarații despre viața cu doi copii, dezvăluind totodată și numele pe care îl poartă cel mic.

Patrick Nicolas, căci așa îl cheamă pe mezinul familiei Moroșanu, a venit pe lume prematur, la doar șapte luni, însă acest lucru nu a afectat bunul mers al lucrurilor. Cu această ocazie, Cătălin a ținut să îi facă o declarație de dragoste soției lui, pe care spune că o iubește enorm.

„Este născut pe 1 decembrie. Sunt tată de băiat și nu mă așteptam.  Chiar îmi doream să am și un băiat. Nu știu cum s-a întâmplat. A venit când ne doream mai mult, dar nu credeam în acest vis. Îi mulțumesc soției mele pentru tot și vreau pe această cale să-i spun cât de mult o iubesc", a declarat Cătălin Moroșanu în cadrul emisiunii TV.

Citeste si: Cătălin Moroșanu, alături de Jador și Georgiana Elisei: „Voi fi încântat să îi nășesc”. Cum arată Faimosul, după ce a slăbit peste 10 kilograme

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Cătălin Moroșanu și partenera lui de viață, Georgiana
Cătălin Moroșanu și partenera lui de viață, Georgiana[Sursa foto: Instagram]

Cătălin Moroșanu, motivul pentru care au ținut în secret sarcina

Anunțul că a devenit din nou tătic a fost o mare surpriză pentru toată lumea, însă acum întrebarea care stă pe buzele multora este cea legată de motivul pentru care au ținut sarcina în mare secret. Ei bine, Cătălin Moroșanu a explicat, în cadrul aceleiași emisiuni, că atât el, cât și soția lui, și-au dorit să stea departe de lumina reflectoarelor, preferând să se afișeze în public doar cu performanțele sale profesionale.

Soția sportivului a născut prematur și prima dată. Fetița lor, Natalis, a cântărit la naștere doar 2,1 kilograme, motiv pentru care a avut și câteva probleme neurologice. Cătălin Moroșanu și Georgiana sunt foarte discreți când vine vorba despre viața lor personală, astfel că nu obișnuiesc să ofere foarte multe detalii atunci când au ocazia.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ștefania Ivănescu a devenit mamă! Primele fotografii cu bebelușul celebrului model: „Bine ai venit, îngerașule!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies