Cătălin Moroșanu și Jador s-au accidentat la Survivor 2021: "Simt că nu mai am stabilitate pe picior..."

catalin morosanu accident
Cătălin Moroșanu s-a accidentat destul de grav în Republica Dominicană la Survivor România

Cătălin Moroșanu a avut prima accidentare gravă la Survivor România 2021, dar și Jador a avut parte de probleme. Ce s-a întâmplat cu Faimoșii?

Cătălin Moroșanu a avut parte de o accidentare destul de serioasă în meciul de duminică, iar Jador nu este părăsit nici el de durere. Ce s-a întâmplat cu Faimoșii?

Cătălin Moroșanu și Jador s-au accidentat la Survivor România 2021

Cătălin Moroșanu s-a accidentat în timpul unei partide care s-a între Faimos și Starlin. Luptătorul a recunoscut că strategia pe care a ales-o de a se arunca în noroi nu a fost una tocmai corectă, astfel că genunchiul i-a cedat în timpul jocului.

„Am făcut o greșeală acolo, trebuia să intru din prima cu capul în noroi, eu m-am dus într-o parte. Când să-mi târâi genunchiul, mi-a sărit meniscul. Simt că nu mai am stabilitate pe picior, că îmi sare dintr-o parte în alta', a spus Moroșanu.

Citeste si: Cătălin Moroșanu se teme să nu fie eliminat de la Survivor România! "Nu mor caii când vor câinii! Așa că aveți grijă!"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

catalin morosanu accidentat survivor 2021
Cătălin Moroșanu și Jador s-au accidentat la Survivor România[Sursa foto: Captură KANAL D]

 

La fel s-a întâmplat și cu Jador, care pare că are parte doar de "lovituri" la Survivor România 2021. Cei doi Faimoși sunt însă extrem de puternici și vor trece cu bine peste toate piedicile care li se arată în cale.

Cătălin Moroșanu a crescut în pădure și a învățat să fie puternic

Cătălin Moroșanu a vorbit despre copilăria sa cu destul de multă emoție, asta pentru că Faimosul își amintește cu drag de momentele pe care le-a retrăit atunci când a povestit despre

joaca de care avea parte atunci când era mic.

Citeste si: Discuții fără precedent la Puterea Dragostei! Alexandra are o ieșire nervoasă: "Faceti ce vreți că e casă de..."

jador survivor 2021
Jador a fost unul dintre cei mai încercați concurenți la Survivor România[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Am avut o copilărie frumoasă, am crescut într-un canton silvic, în pădure. Am avut mereu acea libertate de a zburda în natură.Lucrul acesta a fost foarte important pentru dezvoltarea mea fizică și psihică.

Când crești în natură, în comuniune directă cu aceasta, ești mai viguros. Mi-aș dori ca și copilul meu să aibă parte de bucuria de a trăi  cât mai aproape de natură. Locuiesc într-o zona metroplitana Iașiului, am o curte foarte mare…', spunea Moroșanu înainte de a plecat la Survivor România 2021.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor România! Zanni a fost distrus la aflarea veștii: "Vreau să îl văd pe Zannidache campionul"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies