Cătălin Moroșanu, traumatizat după experiența Survivor România: "Să nu mai văd palmieri"

survivor catalin morosanu declaratii
Cătălin Moroșanu recunoaște că experiența Survivor l-a îmbătrânit cu câțiva ani

Cătălin Moroșanu nu-și mai dorește vacanțe la mare după experiența Survivor România. Cum s-a adaptat fostul mare luptător la condițiile din Republica Dominicană?

Cătălin Moroșanu a fost unul dintre cei mai buni concurenți de la Survivor România, însă a trebuit să părăsească jocul din cauza problemelor medicale. Acum, fostul luptător vorbește deschis despre experiența din Republica Dominicană.

Cătălin Moroșanu, traumatizat după experiența Survivor România

Cătălin Moroșanu, fostul Faimos, recunoaște că i-a fost foarte doar de familie și prieteni, însă nu s-ar vedea prea curând făcând vacanțe la mare cu aceștia.

“Vă pot spune că mă declar unul dintre cei mai fericiţi oameni din lume, odată cu revenirea acasă. Mă număr printre cei care-şi iubesc ţara, aşa că mi-a fost dor de România mea, din toată inima, după cum mi-a fost dor şi de familia mea!”, spune Moroșanu.

Citeste si: Catalin Morosanu a parasit “Survivor Romania”, din motive medicale! Discursul Faimosului a emotionat o tara intreaga!

Fostul mare luptător spune că ar putea face totuși un compromis pentru soție, în cazul în care aceasta ar dori să viziteze câteva stațiuni din România, însă i-ar plăcea mai mult să petreacă timp la munte.

morosanu survivor romania
Moroșanu nu-și mai dorește vacanțe la mare în perioada următoare[Sursa foto: Instagram Catalin Morosanu]

“Poate soţiei mele îi va fi dor de Vama Veche şi atunci poate mă voi lăsa înduplecat, dar, în rest, să nu mai văd palmieri şi nisip câteva luni.

Vreau doar la munte. Mi-e dor de munţi şi de râuri. Experienţa din Republica Dominicană, unde s-a desfăşurat concursul, îmi e suficientă pentru o lungă perioadă de acum înainte!”, a declarat Cătălin Moroșanu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În ceea ce privește alimentația pe care a avut-o în Republica Dominicană la Survivor România, Moroșanu spune că n-ar mai putea mânca niciodată nucă de cocos.

Acesta spune că este un aliment care nu-ți oferă energia de care ai nevoie pentru a trece de probele impuse de joc.

 

„Nu a fost niciodată vorba de alimentație, eu sunt obișnuit să sufăr de foame de la meciuri. E vorba de oamenii cu care trăiam acolo. La un moment dat au picat măștile și când vedeai caracterul unora, nu-ți mai venea să-i mai susții.

Nu e stilul meu! Când vezi așa oameni îndoelnici, ți se ia. Atunci am căzut, îmi venea să plec acasă! Am spus că vreau să plec! Mă bucur din toată inima că-s acasă, Dumnezeu mi-a dat un semn! A fost foarte greu! Cel mai greu a fost să locuiești cu oamenii, nu traseele. În zilele libere zici că eram la pușcărie. Era ziua fetiței mele pe 16 februarie și am uitat! Stăteam și săpam un wc.
Experiența asta a fost cea mai grea dintre toate show-urile! Am vrut să slăbesc să fiu bun pe traseu, eram bătrânel, puțin plinuț. Am avut 97 când am plecat. De când am venit acasă m-am îngrășat 5 kilograme, am băgat ca MIG-ul”, a declarat Moroșanu la Teo Show.

Citeste si: Roxana Nemeș de la Survivor România 2021 face noi dezvăluiri: "Din păcate trebuie să mai fac o serie de analize"

“La câtă nucă de cocos am mâncat în ultimele 12 săptămâni, vă spun sincer că dacă mai văd în faţa ochilor bomboane cu nucă de cocos, sunt în stare să le dau foc! Nu vă puteţi închipui ce înseamnă alimentaţia cu nucă de cocos.

catalin morosanu despre survivor
Cătălin Moroșanu a fost unul dintre cei mai eficienți jucători de la Survivor România 2021[Sursa foto: playtech.ro]

Pe scurt, îţi umpli stomacul cu ceva uleios, pe care poţi încerca de pomană să-l combini cu orice altceva că tot nu va reuşi să-ţi ofere mai mult decât senzaţia de saturare. Am încercat orice metodă, nucă de cocos prăjită, nucă de cocos fiartă, nucă de cocos amestecată cu nu ştiu ce altceva. Toate sunt la fel. Mâncarea aceea nu-ţi oferă niciun fel de energie. Practic, o iei de la capăt în fiecare zi cu bateriile din ce în ce mai uzate”, povestește Cătălin Moroșanu.

Citește și: Sebastian, reacție explozivă la adresa Robertei: "Ești frustrată!" De la ce a pornit scandalul dintre cei doi concurenți din Casa iubirii? Patrick sare în apărarea tinerei- kanald.ro

Citește și: Blestemul abătut asupra unei familii, care și-a pierdut cel de-al doilea fiu înecat, tot la vârsta de 17 ani, la 7 ani distanță de prima tragedie!- stirilekanald.ro

Cătălin Moroșanu mărturisește că experiența Survivor România l-a îmbătrânit și de aceea nu regretă că a ieșit acum din competiție.

 “Vă spun sincer, mă simt mai bătrân cu doi ani decât în momentul plecării, la început de ianuarie. Şi nu atât mâncarea sau traseele alese de către organizatori, deloc uşoare, sunt principalul obstacol, ci caracterul uman.

Pe ăsta nu-l cunoşti niciodată şi te poate lua prin surprindere, chiar şi atunci când crezi că le-ai văzut pe toate în viaţa asta. Stai atâta timp cu ei, te consulţi cu ei, ba chiar te cerţi cu ei pentru adoptarea unei strategii şi tot poţi fi luat prin surprindere. Iată de ce nu regret că pentru mine jocul s-a încheiat!”, a precizat Cătălin Moroșanu pentru playtech.ro.

Cătălin Moroșanu: “De Paşti voi mânca orice"

Cătălin Moroșanu este cât se poate de sincer și recunoaște că atunci când va veni Paștele, nu-și va refuza nicio dorință culinară.

 “De Paşti voi mânca orice. Miel, sarmale, cozonac, ouă, toate stropite cu vin roşu. Vreau să recuperez!”, spune fostul concurent de la Survivor România 2021.

Sursa: playtech.ro.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Zanni, favoritul publicului la Survivor România 2021 pentru a doua săptămână la rând: „Fanii lui Jador au dormit"

FOTO DE INFARCT! Uite-o pe Anna Lesko în cea mai SEXY rochie pe care a găsit-o. A arătat TOT, iar fanii au fost în extaz!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii! Artista, primele declarații după ce a născut al doilea copil: "Ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Provocarea lui Dan Negru pentru cei din fața micilor ecrane: “Reușiți să-i învingeți?”

Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR


Cookies